Ohjeita rippikouluun

Rippikoulussa opetellaan muutamia keskeisiä kohtia ns. ulkoa. Ulkoläksyt löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiedote konfirmaatioista

Ryhmäkohtaisia ohjeita: (Vuoden 2021 ryhmät)

Ryhmä A

Ryhmä B

Ryhmä 1

Ryhmä 2

Ryhmä 3

Ryhmä 4

Ryhmä 5

Ryhmä 6

Ryhmä 7

Erärippikouluryhmä

Päivärippikouluryhmä

Muualle rippikouluun menevät

Tiedote kesän konfirmaatioista

Rippikoulun osalta konfirmaatioiden ajankohdat ovat löytäneet paikkansa ja aikansa. Tällä hetkellä (päivitetty 17.6.) on tieto, mikäli muutoksia koronatilanteeessa huonompaan suuntaain ei tule, että kirkkoon mahtuisi pääsääntöisesti kuusi vierasta jokaista konfirmoitavaa kohden. Muutama ryhmä on hiukan pienempi ja kaikki käytössä olevat konfirmaatiokirkot eivät ole aivan samankokoisia.  Nämä tekijät aiheuttavat pientä eroa muutamien ryhmien osalta vieraiden määrään.

Pattijoki-Raahe-Saloinen alueen konfirmaatiot pidetään Raahen kirkossa ja Siikajoki-Vihanti alueella ovat käytössä Paavolan, Revonlahden, Siikajoen ja Vihannin kirkot.

Väkimäärä on laskettu noin metrin turvaväliä käyttäen. Turvavälit eivät koske samaan perhekuntaan kuuluvia eli he käyttävät samaa penkkiriviä. Luonnollisestikaan flunssaisena ei voi kirkkoon tulla. Monesti on myös ollut käytäntönä, että konfirmaatiossa on kummi tai joku muu ollut siunaamassa nuorta alttarikaiteen äärellä. Parantuneen koronatilanteen vuoksi tämä käytäntö on nyt käytössä, mikäli ryhmässä niin päätetään. Tarkemmat ohjeet tulevat ryhmäkohtaisesti.

Konfirmaatiot striimataan. Striimi on katsottavissa ryhmäkohtaisen linkin kautta. Linkki jaetaan ryhmälle.

Tarkempaa infoa ryhmistä kyseisen ryhmän vastuuhenkilöltä tai rippikoulutyöstä vastaavalta pastorilta.