Musiikki

Jo Raamatun lehdillä Paavali kehottaa seurakuntaa: laulakaa kiitollisin mielin Jumalalle psalmeja, ylistysvirsiä ja hengellisiä lauluja (Kol. 3:16). Tavoitteena on, että musiikki olisi monipuolisesti läsnä yhteisissä kokoontumisissa. Seurakunnassa musiikkityötä tekevät kanttorit, joiden tehtävänä on vastata jumalanpalvelusten ja kirkollisten toimitusten musiikista ja kuorojen johtamisesta. Seurakunnassa järjestetään kirkkokonsertteja ja yhteislaulutilaisuuksia omin sekä vierailevin voimin.

Kirkkokuorot

Tiedustelut:
Raahen kirkkokuoro: kanttori Jouni Pietiläinen     040 6710 662
Saloisten kirkkokuoro: kanttori
Pattijoen kirkkokuoro: kanttori Sanna Mahilainen  040 6710 654

Siikasalon kirkkokuoro: kanttori Asko Rautakoski p. 040 6710 703

Kirkkokuoron tehtävänä seurakunnassa on
– toimia virsilaulun vahvistajana jumalanpalveluksissa, erityisesti kirkkovuoden keskeisinä juhlapyhinä
– elävöittää evankeliumin julistamista musiikin keinoin: psalmilaulut, erilaiset hengelliset laulut, vuorovirret, perinteiset ja uudemmat kirkkokuorolaulut sekä kuoro- ja sävelteokset.

Sinä soitto- tai laulutaitoinen ihminen, joka haluat lahjoillasi rikastuttaa ja palvella seurakuntaa, ota rohkeasti yhteyttä kanttoreihin!