Lasten omat tapahtumat

Seurakunta järjestää kausittaista ja jatkuvaa toimintaa lapsille ja lapsiperheille. Yksi kulmakivi toiminnalle on myös tapahtumat. Lapsille on mm. synttäreitä, perheille tarkoitettuja messuja sekä syys- ja kevät tapahtumia.

 

Kouluun lähtevien siunaaminen

Joka syksy joukko uusia koululaisia jännittää uuden arjen alku. Ennen koulun alkua seurakunta järjestää Kouluun lähtevien siunaamistilaisuuden. Maakunnissa tapahtuma järjestetään eskareille ja Raahen keskustan alueilla tapahtuma on ykkösluokan aloittaville lapsille. Lähetämme henkilökohtaisen kutsun joka vuosi siunattavalle lapselle. Tapahtumassa on pientä ohjelmaa, sekä kouluun lähtevän siunaaminen kirkossa tai muussa seurakunnan tilassa. 

 

Perhejumalanpalvelukset

Perhejumalanpalveluksissa messua toteutetaan erityisesti lapsia ja perheitä mielessä pitäen. Seurakunta toivottaa tervetulleiksi perhejumalanpalveluksiin kaikki perheet isovanhempien, kummien ja muiden läheisten kera! Perhejumikset ilmoitetaan nettisivuillamme, sekä Raahelaisen seurakuntaliitteessä. 

Kutsumme 3, 4, 5 vuotiaita henkilökohtaisella kutsulla syntymäpäiväjuhliin alueittain joka syksy.
Pyhäkoulu messun aikana kerran kuussa Raahen kirkossa. Ajat ilmoitetaan nettisivuillamme ja Raahelaisessa

Syysstartit ja laskiaistapahtumat

Raahen keskustan alueella on perinteikkäästi järjestetty syys- ja kevätkaudella perhetapahtumat, joissa on mm. lettuja, poniajelua, askarteluja ja muuta vaihtelevaa ohjelmaa. Perhetapahtumiin osallistuminen on ilmaista, ruokaileminen on maksullista ja yleensä tuotto menee diakoniatyön osoittaman kohteen hyväksi.  

 

Tapahtumat yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa

Seurakunnan varhaiskasvatus tekee paljon yhteistyötä alueen muiden toimijoiden kanssa. Voit löytää meidät muun muassa Pekanpäiviltä, Perheiden illasta, Lastenpäivän tapahtumasta sekä Joulunavauksesta.

 

Miten löytää kaikki tapahtumat?

Parhaiten pysyt perillä seurakunnassa järjestettävistä tapatumista seuraamalla meitä somessa ja Raahelaisen seurakuntaviikko sivua.

Voit myös hakea lasten ja lapsiperheiden tapahtumia nettisivuillamme

 Tapahtumahaku koneella

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja
Pattijoki Raahe Ruukki Saloinen Siikajoki Vihanti

Varhaiskasvatustiimin esimies