AJANKOHTAISTA INFOA

Seurakunnan YouTube-kanavalle pääset TÄSTÄ

Kirkkojen nettiradiot löydät TÄSTÄ

Seurakunnan Facebook-sivuille pääset TÄSTÄ

Lue koronatilanteen vaikutukset Raahen seurakunnan toimintaan tällä hetkellä TÄSTÄ

Poikkeusajan tilakohtaiset enimmäisosallistujamäärät löydät TÄSTÄ

Tule mukaan toteuttamaan jumalanpalveluksia!

Raahen seurakunnan alueella sijaitsee peräti seitsemän kirkkoa, lisäksi jumalanpalveluksia toimitetaan seurakunnan muissa tiloissa sekä jonkin verran eri kylillä. Jumalanpalveluselämä on rikasta ja vireää. Seurakuntalaisia toivotaan paitsi osallistumaan myös toimittamaan jumalanpalveluksia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Tehtäviä, joissa seurakuntalaiset palvelevat: – kirkkokuoro – laulu ja soitinmusiikki – tekstiluku – ehtoollisavustaja – esirukouksen valmistaminen ja johtaminen – suntion avustaja – kirkkokahvien tarjoilija Tule rohkeasti mukaan ja tuo omat lahjasi seurakunnan käyttöön. Mikäli jumalanpalvelustoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä pappeihin ja kanttoreihin.