Perjantaina 3.2.2023 ilmestyneen Seurakunta kutsuu-aukeaman voit lukea Linkki avautuu uudessa välilehdessäTÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkojen nettiradiot löydät TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakunnan YouTube-kanavalle pääset TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kesätyöhakemuksen 2023 (v. 2005-2007 syntyneet) voit tulostaa TÄSTÄ

Tule mukaan toteuttamaan jumalanpalveluksia!

Raahen seurakunnan alueella sijaitsee peräti seitsemän kirkkoa, lisäksi jumalanpalveluksia toimitetaan seurakunnan muissa tiloissa sekä jonkin verran eri kylillä. Jumalanpalveluselämä on rikasta ja vireää. Seurakuntalaisia toivotaan paitsi osallistumaan myös toimittamaan jumalanpalveluksia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Tehtäviä, joissa seurakuntalaiset palvelevat: – kirkkokuoro – laulu ja soitinmusiikki – tekstiluku – ehtoollisavustaja – esirukouksen valmistaminen ja johtaminen – suntion avustaja – kirkkokahvien tarjoilija Tule rohkeasti mukaan ja tuo omat lahjasi seurakunnan käyttöön. Mikäli jumalanpalvelustoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä pappeihin ja kanttoreihin.