Kesäkuun alusta lähtien Raahen seurakunnan jumalanpalveluksiin ja muihinkin tilaisuuksiin voi jälleen osallistua.

Tulevat tilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Koska rajoitusaika edelleen jatkuu, on toiminnassa edelleen poikkeuksia, joista voi lukea täältä:

Näin seurakunnan toimintaa avataan 1.6.2020 lähtien

Tilaisuuksin striimaamista jatketaan ja löydät striimit ja nettiradion seuraavista linkeistä:

YouTuben videolähetykset

Nettiradio

Raahen seurakunnan Facebook

Tule mukaan toteuttamaan jumalanpalveluksia!

Raahen seurakunnan alueella sijaitsee peräti seitsemän kirkkoa, lisäksi jumalanpalveluksia toimitetaan seurakunnan muissa tiloissa sekä jonkin verran eri kylillä. Jumalanpalveluselämä on rikasta ja vireää. Seurakuntalaisia toivotaan paitsi osallistumaan myös toimittamaan jumalanpalveluksia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Tehtäviä, joissa seurakuntalaiset palvelevat: – kirkkokuoro – laulu ja soitinmusiikki – tekstiluku – ehtoollisavustaja – esirukouksen valmistaminen ja johtaminen – suntion avustaja – kirkkokahvien tarjoilija Tule rohkeasti mukaan ja tuo omat lahjasi seurakunnan käyttöön. Mikäli jumalanpalvelustoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä pappeihin ja kanttoreihin.