Lämpimästi tervetuloa mukaan Raahen seurakunnan toimintaan ja tapahtumiin!

Rukoilemme rauhaa

• Kristityt ympäri maailmaa rukoilevat rauhaa Ukrainaan ja Eurooppaan.
  • Kirkon UlkomaanavunLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta voi lähettää apua ukranalaisille.
  • Seurakuntien työntekijät tarjoavat keskusteluapua. Ahdistavien ajatusten kanssa ei tarvitse jäädä yksin.

Tule mukaan toteuttamaan jumalanpalveluksia!

Raahen seurakunnan alueella sijaitsee peräti seitsemän kirkkoa, lisäksi jumalanpalveluksia toimitetaan seurakunnan muissa tiloissa sekä jonkin verran eri kylillä. Jumalanpalveluselämä on rikasta ja vireää. Seurakuntalaisia toivotaan paitsi osallistumaan myös toimittamaan jumalanpalveluksia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Tehtäviä, joissa seurakuntalaiset palvelevat: – kirkkokuoro – laulu ja soitinmusiikki – tekstiluku – ehtoollisavustaja – esirukouksen valmistaminen ja johtaminen – suntion avustaja – kirkkokahvien tarjoilija Tule rohkeasti mukaan ja tuo omat lahjasi seurakunnan käyttöön. Mikäli jumalanpalvelustoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä pappeihin ja kanttoreihin.