Perhekerhot

Perhekerhot ovat lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja. Perhekerhoon ovat tervetulleita vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja muut lasta hoitavat aikuiset yhdessä lapsen kanssa.

Perhekerhossa askarrellaan, leikitään, pidetään hartaushetki ja ollaan yhdessä.

Perhekerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista ja osallistuminen on ilmaista. Kerhon aikana tarjotaan myös pieni välipala.

Kuvituskuva

Perhekerhot kokoontuvat:

Pattijoen seurakuntatalon sali keskiviikkoisin 9:30-11:30 (käynti pääovesta)

Ollinsaaren seurakuntakoti iltaperhekerho tiistaisin 17:30-19:00

Saloisten seurakuntatalo keskiviikkoisin 10-12 (käynti takaovesta päiväkerhon tiloihin)

Vihannin seurakuntatalo keskiviikkoisin 10-12

Paavolan seurakuntakoti tiistaisin 10-12

Ruukin seurakuntatalo tiistaisin 9:30-11:30

Siikajoen pappila torstaisin 9:30-11:30

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille vanhemmille. Kerhoon voi osallistua lapsen ensimmäisenä ikävuotena, tai mukaan voi tulla jo odotusaikana. Ryhmässä vasta vanhemmaksi tulleet voivat vaihtaa kuulumisia, kahvitella ja keskustella uuden elämäntilanteen herättämistä kysymyksistä kuten vauvan hoitoon, kasvatukseen ja arkeen liittyvistä asioista.

Kerhossa koetaan yhdessä vauvan kanssa kirkkovuoden tärkeitä tapahtumia ja jokaiseen kerhokertaan kuuluu lyhyt yhteinen hartaushetki.

Ekavauvakerhoon ei ole ilmoittautumista ja osallistuminen on ilmaista.

Ekavauvakerho kokoontuu Ollinsaaren seurakuntakodilla maanantaisin klo 14-16

Taaperokerho

Taaperokerho on tarkoitettu 1-2-vuotialle lapsille vanhempineen. Kerhossa leikitään, lauletaan ja lorutellaan. Yhdessä hiljennytään hartauteen ja seurataan kirkkovuoden tapahtumia. Kerhossa tarjotaan pieni välipala.

Taaperokerhoon ei ole ilmoittautumista ja osallistuminen on ilmaista.

Taaperokerho kokoontuu Pattijoen seurakuntatalon salissa (käynti pääoesta) maanantaisin 13:00-15:00

Iltaperhekerho

Aina ei ole mahdollista päästä kerhoon aamupäivällä, nyt on mahdollista tulla perhekerhoon myös illalla! Iltaperhekerhossa voit tavata vanhoja ja uusia kerholaisia, ehkä niitä jotka käyvät päivisin töissä, mutta kaipaavat arjen keskelle vertaista tukea ja rauhoittumista.

Iltaperhekerhoissa puuhastellaan samoja asioita kuin aamuperhekerhoissa; leikitään, lauletaan ja lorutellaan. Mukavaa yhdessäoloa on myös hartaushetki sekä pieni iltapala.

Iltaperhekerhon on maksutonta, ja mukaan voit tulla koska vain kauden aikana.

Nähdään iltaperhekerhossa Ollinsaaren seurakuntakodilla tiistaisin klo 17:30-19:00

Perhemuskari

Muskarissa iloitaan ja leikitellään musiikin tahdissa! Muskariin tullaan yhdessä vanhemman kanssa, ja muskarissa opitaan yhdessäoloa ja musiikin perustaitoja. Ei ilmoittautumista ja muskari on maksuton.

Tervetuloa Pattijoen seurakuntatalon Muskariin maanantaisin klo 10-10:30

Perhekahvila

Perhekahvila on perheiden pysähdyspaikka, jossa lapsille riittää leikkimistä ja muuta puuhaa ja aikuisille pieni hetki aikaa istahtaa. Perhekahvilassa on perhekerhoista tuttuja elementtejä, mutta perhekahvilaan voi saapua ja sieltä voi lähteä omien aikataulujen mukaan.

Perhehekahvila Kumpsi Revonlahdella (Kumpsintie 3 A 4) keskiviikkoisin 9-12

Raahen keskustassa perhekahvila vanhalla oikeustalolla (Sovionkatu 1) aloittaa toimintansa syksyn aikana. Seuraa ilmoittelua aiheesta.

Saavuthan seurakunnan kerhotoimintaan vain täysin terveenä! Lisäohjeistusta saat kerhopisteestä.