Perhekerhot

Perhekerhot ovat lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja. Perhekerhoon ovat tervetulleita vanhemmat, isovanhemmat, kummit ja muut lasta hoitavat aikuiset yhdessä lapsen kanssa.

Perhekerhossa askarrellaan, leikitään, pidetään hartaushetki ja ollaan yhdessä.

Perhekerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista ja osallistuminen on ilmaista. Kerhon aikana tarjotaan myös pieni välipala.

Kuvituskuva

Perhekerhot kokoontuvat:

Pattijoen seurakuntatalon sali keskiviikkoisin 9:30-11:30 (käynti pääovesta)

Ollinsaaren seurakuntakoti iltaperhekerho tiistaisin 17:30-19:00

Saloisten seurakuntatalo keskiviikkoisin 10-12 (käynti takaovesta päiväkerhon tiloihin)

Vihannin seurakuntatalo keskiviikkoisin 10-12

Paavolan seurakuntakoti tiistaisin 10-12

Ruukin seurakuntatalo tiistaisin 9:30-11:30

Siikajoen pappila torstaisin 9:30-11:30

​​​​​​​​Iltaperhekerho

Aina ei ole mahdollista päästä kerhoon aamupäivällä, nyt on mahdollista tulla perhekerhoon myös illalla! Iltaperhekerhossa voit tavata vanhoja ja uusia kerholaisia, ehkä niitä jotka käyvät päivisin töissä, mutta kaipaavat arjen keskelle vertaista tukea ja rauhoittumista.

Iltaperhekerhoissa puuhastellaan samoja asioita kuin aamuperhekerhoissa; leikitään, lauletaan ja lorutellaan. Mukavaa yhdessäoloa on myös hartaushetki sekä pieni iltapala.

Iltaperhekerhon on maksutonta, ja mukaan voit tulla koska vain kauden aikana.

Nähdään iltaperhekerhossa Ollinsaaren seurakuntakodilla tiistaisin klo 17:30-19:00

Musa-perhekahvila

Muss-perhekahvilassa iloitaan ja leikitellään musiikin tahdissa! Musa-perhekahvilaan tullaan yhdessä vanhemman kanssa, ja siellä opitaan yhdessäoloa ja musiikin perustaitoja. Ei ilmoittautumista ja musa-perhekahvila on maksuton.

Tervetuloa Pattijoen seurakuntatalon salin Musa-perhekahvilaan maanantaisin klo 10-11:30

Perhekahvila

Perhekahvila on perheiden pysähdyspaikka, jossa lapsille riittää leikkimistä ja muuta puuhaa ja aikuisille pieni hetki aikaa istahtaa. Perhekahvilassa on perhekerhoista tuttuja elementtejä, mutta perhekahvilaan voi saapua ja sieltä voi lähteä omien aikataulujen mukaan.

Perhehekahvila Kumpsi Revonlahdella (Kumpsintie 3 A 4) keskiviikkoisin 9-12

Perhekahvila Raahen keskustassa (Sovionkatu 1) perjantaisin 10-13.

Sisäänkäynti Laivurinkadun puolelta!

​​​​​​​

Saavuthan seurakunnan kerhotoimintaan vain täysin terveenä! Lisäohjeistusta saat kerhopisteestä.