Pattijoen pappila

Koulutie 8, 92140 Pattijoki

Pattijoen pappila

Vanhaan tyyliin rakennettua pappilan salia vuokrataan juhlakäyttöön kuten esim. kaste-, hää- ja syntymäpäiväjuhlien, muistotilaisuuksien ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Salissa voidaan toimittaa myös pienimuotoinen vihkiminen. Tiloihin mahtuu 40 henkeä. Tarjoilusta tulisi tilojen suhteen huomioida, että ruokatarjoilua ei pappilan salissa voida järjestää vaan ainoastaan kahvitarjoilu, jossa voi lisänä olla salaatteja, voileipäkakkua, piirakoita yms. suolaista tarjottavaa.

Tiloissa toimii seurakunnan toimistoja (diakoniatoimisto, nuorisotoimisto), työntekijöiden työtiloja, juhlasali, alakerrassa sauna ja takkahuone sekä yläkerrassa vinttitila nuorten ja pienryhmien kokoontumispaikkana.

Hinnasto:
Raahen seurakunnan tilojen vuokrat 1.1.2016 alkaen
Ateria- ja majoitushinnat 1.1.2016 alkaen
Ohjeita tarjoilun järjestämisessä

Mikäli tilaisuudessa järjestetään tarjoilua, tulee seurakunnan työntekijän olla läsnä tilaisuudessa ja hänen osaltaan peritään palkkakustannuksina  27,00 €/tunti, sis. Alv  (su-työ kaksinkertainen).

Tilan varaus:
Raahen kirkkoherranvirastosta puh. (08) 2132 610 (ma-pe klo 9-15).

Lisätiedot:

Seurakuntaemäntä Anne Ketonen puh. 040 6710 642 / tai keittiömestari Alpo Järvelä puh. 040 6710 660
Seurakuntamestari Tanja Merikanto puh. 040 6710 650, sijaisena Jouni Myllymäki p. 040 6710 644.

Talon esittely

Pattijoen uusi pappila valmistui v. 2005. Uuden pappilarakennuksen suunnitteli insinööritoimisto Simo Vedenoja. Alunperin Pattijoen vanha pappila oli tarkoitus kunnostaa perusteellisesti uuteen käyttöön mutta rakennus ei kestänytkään isompaa remonttia vaan luhistui jo remontin alkuvaiheessa käyttökelvottomaksi. Tämän jälkeen aloitettiin uuden rakennuksen suunnittelu. Uusi pappila muistuttaa ulkoapäin hyvin pitkälti vanhaa pappilarakennusta. Pappilan kauniissa pihapiirissä on useita vanhoja ulkorakennuksia.

Rakennuksen nimenä käytetty ”Pappila” on jäänne vanhasta pappilasta vaikka tila ei toimikaan nykyisellään papin virka-asuntona.

Lastenhoitohuone

Koulutie 8, 92140 Pattijoki