Hei leiriläinen ja kotiväki!

Olet ilmoittautunut Raahen seurakunnan järjestämälle 4.-7.lk tyttöjen joululeirille, joka pidetään Kultalan leirikeskuksessa 1.-3.12.2023.

Tosi kiva, että olet mukana! 

Tässäpä muutamia huomioitavia asioita leiriä ajatellen.

 

Leiribussin aikataulu:

PAAVOLA (Grilli Kipsa) klo 16.30

RUUKKI (TK:n piha) 16.45

REVONLAHTI (seurakuntakodin piha) klo 17.00

PATTIJOKI (Leipurin keidas) klo 17.25

SALOINEN (seurakuntakodin piha) klo 17.40

  

Leiri käynnistyy leirikeskuksessa perjantaina klo 18.00, ohjelma alkaa päivällisellä.

Leiri päättyy sunnuntaina SALOISTEN KIRKOLLA klo 13.15. Samalla lähtee leiribussi, jonka kyydissä kyytiin ilmoittautuneet leiriläiset pääsevät palaamaan lähtöpysäkeilleen. 

Leirille tarvitset mukaan:

  • Aluslakanan, tyynyliinan sekä LISÄKSI joko makuupussin tai pussilakanan
  • Omat peseytymisvälineet (pyyhe, hammasharja ja –tahna yms.) ja mahdolliset lääkkeet
  • Vaihtovaatetta
  • Vuodenaikaan sopivat ulkoiluvaatteet ja kengät (leiriohjelmaa on myös ulkona)
  • Leirimaksun 15€, joka kerätään leirikeskuksessa ja ”Lupa osallistua leirille” -lomakkeen (löytyy tämän sivun alareunasta) tulostettuna tai käsin paperille tarpeellisin osin kirjoitettuna. 
  • Leirillä syödään viisi kertaa päivässä, mutta jos haluat ottaa omia herkkuja mukaan, niin niitä voi myös pakata mukaan kohtuudella.

Seurakunta on vakuuttanut leiriläiset tapaturmien osalta, mutta vakuutus ei kata leiriläisten omaisuutta.

Tabletteja, kaiuttimia ym. laitteita ei kannata ottaa lainkaan mukaan. Leirille ei myöskään saa tuoda energiajuomia.

Yöllä vallitsee kännykkärauha ja kännykät lasketaan käsistä nukkumaan mennessä. Näin taataan riittävät yöunet jokaiselle, sillä päivisin meillä on monenlaista kivaa ohjelmaa :) 

Huomioithan, että ohjaajilla ei ole leirillä mukana särkylääkkeitä, joten he eivät voi antaa lapselle muita kuin hänen omia lääkkeitään, joista maininta lupalapussa. 

Tartuntatautien välttämiseksi kiinnitämme leirillä huomiota hyvään käsihygieniaan. Edelleen on tärkeää, että leirille osallistutaan vain terveenä.

Mikäli osallistuminen leirille joudutaan perumaan, pyydämme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian sähköpostilla osoitteeseen [email protected]

Alla on ”Lupa osallistua leirille”- lomake, jonka voi tulostaa tai kirjoittaa käsin niiltä osin, mikä on olennaista leiriläisen kohdalla.
 

Leirille on varattu paljon monipuolista ja kivaa ohjelmaa :)
Nähdään leirillä!

Iloisin leiriterveisin: 
Nina Oksanen p. 040 6710 673 (leirin vastaava työntekijä),
Säde Kokkoniemi, Maija Junnila, Tatu Karvonen ja Aleksi Kuorilehto

Lupa osallistua leirille (lataa tästä tulostettava lupa)Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 ___________(NIMI)________________________________ saa osallistua Raahen seurakunnan järjestämälle leirille Kultalan leirikeskuksessa.

Leirillä otetaan valokuvia. Saako kuvia, joissa leiriläinen näkyy, käyttää seurakunnan toimintaa esiteltäessä (internetsivut, sosiaalinen media, lehdet, tiedotteet ja seurakunnan kuvakokoelmat): ______ saa käyttää ______ ei saa käyttää 
Leiriläisten nimiä ei julkaista. 

Onko leiriläisellä jokin sairaus, allergia, yliherkkyys, oppimisvaikeus, erityispelko, hiljattain tapahtunut suuri elämänmuutos, unissakävelytaipumus tai jokin muu asia, joka leirinjohtajan on hyvä tietää? ______ ei ole ______ kyllä on, mikä: __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Lääkitys, mikä: __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Huolehtiiko leiriläinen itse lääkityksestä? _____ kyllä _____ ei                               Lääkehoito-ohje (tarvittaessa): _________________________________________________________
Onko leiriläisellä mukana muita lääkkeitä tms. tuotteita? ____ ei ole ____ kyllä on, mitä: __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


________________   ____ / ____ 2023______________________________________________________ 
Paikka ja päiväys huoltajan allekirjoitus

 
Tiedot ovat luottamuksellisia ja osallistujakortti hävitetään arkistoinnista säädettyjen lakien mukaisesti.