Keväinen leiritervehdys koteihin!

1.-3. luokkalaisten tyttöjen ja poikien leiri järjestetään yhden vuorokauden mittaisena leirinä 10.-11.5. 2024 Kultalan leirikeskuksessa (Kultalantie 125, 92220 Piehinki). Luvassa on mukavaa ohjelmaa pihaleikkien, erilaisten taiteiluiden ja toiminnallisten tuokioiden ym. kivan yhteisen tekemisen muodossa.

Leiri alkaa perjantaina 10.5. ruokailulla klo 17.30, ja päättyy lauantaina 11.5. ruokailun jälkeen klo 17.00.

Seuraavassa muutama muistutus ja huomioitava asia leirille valmistautumisessa:

Huomioithan, ettei leirille ole järjestetty yhteistä kuljetusta, vaan kyyditykset jäävät jokaisen perheen omalle vastuulle.

Seurakunnan leireille osallistuvat lapset ovat vakuutettuja tapaturmien osalta, mutta vakuutus ei kata leiriläisen omaisuutta. Viihde-elektroniikkaa (tabletteja, kaiuttimia yms.) emme suosittele mukaan otettavaksi. Kännyköiden osalta leirillä on sääntönä, että hiljaisuuden alkaessa puhelimet kerätään oman huoneen pöydälle yön ajaksi. Näin taataan jokaiselle riittävät yöunet ja jaksaminen.

Leirillä ei ole kioskia. Kohtuullisen määrän omia herkkuja saa halutessaan ottaa mukaan leirille. Kultalan herkullisilla ruoilla ja välipaloilla pärjää kyllä yksistäänkin.

Leiriläinen sitoutuu leirille tullessaan noudattamaan leirin sääntöjä. Ohjaajilla on oikeus keskeyttää leiriläisen leirinvietto, jos sääntöjä ei neuvotteluista huolimatta kyetä noudattamaan. Jos käyttäytymisessä on huomautettavaa, olemme yhteydessä huoltajaan, jolloin voidaan yhdessä miettiä, miten leiriä jatketaan.

Tämän kirjeen lopusta löytyvän lupalapun voi täyttää myös leirikeskuksessa, jos kotona ei ole tulostusmahdollisuutta.

Muistilista leirivarusteiden pakkaukseen:

• Ulkoiluun soveltuvaa vaatetusta, kumisaappaat mukaan + vaihtovaatetta (ulkoilemme joka säällä :D)
  • Peseytymisvälineet (hammasharja ja – tahna yms.)
  • Aluslakana ja tyynyliina näiden lisäksi joko makuupussi tai pussilakana
  • Pyyhe
  • Kirjan, maskotin, pelin tai muuta tekemistä omaan huoneeseen
  • Leirin osallistumismaksu on 10€. Sen voi maksaa työntekijälle leirikeskukseen saavuttaessa.
  • Mahdolliset lääkkeet, myös särkylääkkeet, jos on tarvetta. Ohjaajat eivät voi antaa lapselle muita kuin hänen omia lääkkeitään.

Jos tulee jotakin kysyttävää leiriin liittyen, ota yhteyttä Ninaan p. 0406710673. Paitsi, viikolla 18 voit leiriasioissa tavoitella Tatua (0406710716) tai Sädettä (0406710632).

Iloisin leiriterveisin,

Nina, Tatu, Säde, Aleksi ja nuoret ohjaajat

Lupa osallistua leirille (lataa tästä tulostettava lupa)Linkki avautuu uudessa välilehdessäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

___________(NIMI)________________________________ saa osallistua Raahen seurakunnan järjestämälle leirille Kultalan leirikeskuksessa.

Leirillä otetaan valokuvia. Saako kuvia, joissa leiriläinen näkyy, käyttää seurakunnan toimintaa esiteltäessä (internetsivut, sosiaalinen media, lehdet, tiedotteet ja seurakunnan kuvakokoelmat): ______ saa käyttää ______ ei saa käyttää
Leiriläisten nimiä ei julkaista.

Onko leiriläisellä jokin sairaus, allergia, yliherkkyys, oppimisvaikeus, erityispelko, hiljattain tapahtunut suuri elämänmuutos, unissakävelytaipumus tai jokin muu asia, joka leirinjohtajan on hyvä tietää? ______ ei ole ______ kyllä on, mikä: __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Lääkitys, mikä: __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Huolehtiiko leiriläinen itse lääkityksestä? _____ kyllä _____ ei                               Lääkehoito-ohje (tarvittaessa): _________________________________________________________
Onko leiriläisellä mukana muita lääkkeitä tms. tuotteita? ____ ei ole ____ kyllä on, mitä: __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

________________   ____ / ____ 2024______________________________________________________
Paikka ja päiväys huoltajan allekirjoitus

Tiedot ovat luottamuksellisia ja osallistujakortti hävitetään arkistoinnista säädettyjen lakien mukaisesti.