Tervehdys leiriläinen ja kotiväki

Olet ilmoittautunut mukaan Raahen seurakunnan vappuleirille, joka pidetään Kultalan leirikeskuksessa 29.4.-1.5.
Tässäpä muutamia huomioitavia asioita leiriä ajatellen.

Leiri alkaa ruokailulla klo 18.

Leirille on bussikyyditys, jonka aikataulu on seuraava:

Pe 29.4.

Paavolan seo 16.40
Ruukki vanha kunnanvirasto 16.50
Revonlahti koulun pysäkki 17.00
Pattijoki Leipurin keidas 17.20
Saloinen Seurakuntakoti 17.30
Kultala klo 18.00

Su 1.5.
Kultalasta tullaan koko leirin väellä klo 10 Raahen kirkossa alkavaan perhejumalanpalvelukseen, jonka jälkeen syödään lounas seurakuntatalolla. Seurakuntatalolla on ongintaa, onnenpyörää yms. toimintapisteitä lapsille tätä varten voi pari euroa ottaa taskurahaa leirille. Myös leiriläisten perheet ovat tervetulleita jumalanpalvelukseen ja vapppulounaalle. Lounaan hinta: Aikuiset 15 e, alle 12-vuotiaat lapset 7 e ja alle 7-vuotiaat ilmainen (Leiriläisten lounas sisältyy leirimaksuun)

Kirkolta matkaa jatketaan n. klo 12.30 ja paluu
Pattijoki Leipurin keidas n. 12.40
Revonlahti koulun pysäkki n. 13.00
Ruukki vanha kunnanvirasto n. 13.
Paavolan seo n. 13.10

Leirille tarvitset mukaan:

• aluslakana ja tyynyliina SEKÄ makuupussi tai pussilakana
  • omat peseytymisvälineet (pyyhe, hammasharja ja –tahna yms.)
  • Ulkoiluun ja askarteluun sopivaa vaatetusta
  • Leiriohjelmaan kuuluu myös ulkoilua, joten huomioithan tämän sopivalla vaatetuksella.
  • Taskulamppu
  • Mahdolliset lääkkeet. Ohjaajilla ei ole leirillä mukana särkylääkkeitä, eivätkä he voi antaa nuorelle muita kuin hänen omia lääkkeitään.
  • Leirimaksua varten 10€ (1-3 euroa taskurahaa vappulounaan toimintapisteisiin)
  • Täytetty lupa osallistua leirille -lomake
    Lomakkeen, jonka voi tulostaa tai kirjoittaa käsin niiltä osin, mikä on olennaista leiriläisen kohdalla.

Leirillä ei ole kioskia. Omia herkkuja voi kuitenkin kohtuudella ottaa. Tosin herkullista leiriruokaa on tarjolla 5 kertaa päivässä, joten hyvin pärjää ilman herkkujakin.

Seurakunta on vakuuttanut leiriläiset tapaturmien osalta, mutta vakuutus ei kata leiriläisten omaisuutta. Tabletteja ym. laitteita ei kannata ottaa lainkaan mukaan.

Kännykät lasketaan käsistä viimeistään klo 22. Näin taataan riittävät yöunet jokaiselle.

Jos leiriläinen sairastuu, eikä voi osallistua leirille, toivomme, että ilmoitatte siitä leirivastaavalle (Sakari). Näin voimme tarjota vapautuneen paikan varasijalla olevalle.

Iloisin leiriterveisin!

Sakari p. 040 6710 635, Maija, Nina, Tatu ja Isoset

Lupa osallistua leirille (lataa tästä tulostettava versio)

Lapseni ___________________________________________ saa osallistua Raahen seurakunnan järjestämälle leirille Kultalan leirikeskuksessa

Leirillä otetaan valokuvia. Saako kuvia joissa lapsi näkyy käyttää seurakunnan toimintaa esiteltäessä (internetsivut, sosiaalinen media, lehdet, tiedotteet ja seurakunnan kuvakokoelmat): ______saa käyttää

______ei saa käyttää.

Lasten nimiä ei julkaista.

Onko osallistujalla, jokin sairaus, allergia, yliherkkyys, oppimisvaikeus, erityispelko, hiljattain tapahtunut suuri elämänmuutos, unissakävelytaipumus tai jokin muu asia, joka leirinjohtajan on hyvä tietää? ____ Ei ole ____ Kyllä on, mikä: _____________________________________________________________________________________________________________________________________ ____

Lääkitys, mikä: _____________________________________________________________________________________________________________________________________ Huolehtiiko osallistuja itse lääkityksestä? ____ Kyllä ____ Ei Lääkehoito-ohje (tarvittaessa):

Onko leiriläisellä/retkeläisellä mukana muita lääkkeitä tms. tuotteita? ____ Ei ole ____ Kyllä on, mitä:_____________________________________________________________________________________________ ____________________________________

____ / _____ 2022 ______________________________________________________

Paikka ja päiväys huoltaja

Tiedot ovat luottamuksellisia ja osallistujakortti hävitetään arkistoinnista säädettyjen lakien mukaisesti.