Yhteystiedot

Virastot

Kirkkoherranvirasto
Kirkkokatu 33, 92100 Raahe
Avoinna ma-pe klo 9-15.
puh. (08) 2132 610
e-mail: raahen.seurakunta@evl.fi

Ruukin seurakuntatoimisto
Heikinkuja 2, 92400 Ruukki.
puh. (08) 2132 710
Avoinna ma ja to-pe klo 9-12, 13-15. 

Vihannin seurakuntatoimisto
Onnelantie 8, 86400 Vihanti.
puh. (08) 2132 700
Avoinna ti ja ke klo 9-12, 13-15. 

Taloustoimisto
Kirkkokatu 33
Avoinna ma-pe klo 9-15.
puh. (08) 2132 600

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Elämän kohokohtia kannattaa juhlia

Pyydä siunausta

Siunausta voi pyytää elämään eri tilanteissa. Kutsu pappi siunaamaan uusi kotisi tai maistraatissa solmittu avioliittosi. Siunausta voi myös pyytää vaikkapa työpaikalle. Myös avioliiton vuosipäiviä kannattaa juhlia!

Ota yhteyttä

Perhejuhlia ja hautajaisia järjestettäessä ota ensimmäisenä yhteys kirkkoherranvirastoon tai Ruukissa ja Vihannissa sijaitseviin seurakuntatoimistoihin. 

Kirkolliset toimitukset ovat maksuttomia

Kirkkolain mukaan yllä olevista kirkollisista toimituksista ei saa pyytää maksua. Myös kirkon tai muun juhlatilan, papin ja kanttorin saa maksutta käyttöönsä toimitusta varten.

Sen sijaan muistotilaisuuden, hääjuhlan tai muun perhejuhlan viettämisestä seurakunnan tiloissa peritään tilavuokra ja ruokailusta tulevat kulut. Tilavuokriin ja muista mahdollisista kuluista löydät tietoa allaolevista linkeistä.

Hinnasto:
Raahen seurakunnan tilojen vuokrat 
Ateria- ja majoitushinnat 

Ohjeita tarjoilun järjestämisessä

 

Kastetut, vihityt ja haudatut - tietojen julkaiseminen lehdissä

Raahen seurakunnan kastetuista, vihityistä ja haudatuista tietojen julkaisemiseen kysytään aina lupa. Automaattisesti kaikkien tietoja  ei siis ole Raahelaisen seurakuntaviikkosivulla.

Jos kyseessä olevia henkilöitä tai heidän omaisiaan ei tavoiteta, henkilöiden tietoja ei julkaista. Halutessaan ko. henkilöt voivat toivoa tiedon julkaisemista haluamalleen ajankohdalle.