Rippikoulu

Vuoden 2021 rippikoululeirit pidetään pääsääntöisesti Kultalan leirikeskuksessa Piehingissä (Kultalantie 125). Talvella yksi leiri pidetään myös Kokkolan Vasikkasaaressa (linkki Kokkolan seurakunnan sivulle) ja kesällä yksi Luurinmutkassa Utajärvellä (linkki Kempeleen seurakunnan sivulle). Kesän leireistä yksi on eräpainotteinen ryhmä Kuusamossa. Yksi leiri pidetään Virossa (Huom. henkilökortti/passi vaaditaan). Yksi ryhmä pidetään päivärippikouluna eli silloin rippikoulussa ollaan vain arkipäivisin n. klo 9-16 välillä. Ryhmät 1-7 ovat suunniteltu pääasiassa Pattijoki-Raahe-Saloinen alueella asuville ja leirit A ja B Siikajoki-Vihanti alueella asuville. Erä ja päivärippikoulu ovat suunniteltu kaikille. Muutokset näihin suunnitelmiin ovat mahdollisia lähinnä korona-tilanteen johdosta. Tämä on hyvä huomata myös konfirmaatiokirkon osalta. Voi esimerkiksi olla, että joudumme siirtämään kaikki konfirmaatiot Raahen kirkkoon rajoitetuin väkimäärin, kuten tänä vuonna (2020).

Leirien hinnat ovat 65€ paitsi päivärippikouluryhmä 40€. Sisältää majoituksen, ruokailun ja Raamatun. Jos taloudellinen tilanteen johdosta maksut tuottavat vaikeuksia, ota yhteys seurakunnan taloustoimistoon (08 2132 600). Voit anoa vapautusta leirimaksusta.

Ryhmäkohtaisille kotisivuille tästä

Rippikoulu muun, kuin Raahen seurakunnan järjestämänä

Jos aiot osallistua muun, kuin Raahen seurakunnan järjestämään rippikouluun, niin ilmoita siitä kuitenkin meillekin. Pattijoki-Raahe-Saloinen alueen aloitusinfo on pidetty 24.11. Jos et ollut siellä, niin ole myös yhteydessä. Numero 0406710637, Marko Visuri. Lisätietoja tästä ryhmästä myös täältä.

Siikajoki-Vihanti alueella aloitusinfot ovat yhteiset seurakunnan omien aloitusinfojen kanssa. (Kts alla olevaa listaa ryhmä A,B ja erä.)

Mikäli osallistujia tulee riittävästi, muodostetaan rippikouluryhmä myös kehitysvammaisille nuorille. Tiedustelut diakonissa Niina Pöyhtäriltä  040 6710 622

ILMOITTAUDU RIPPIKOULUUN (Muun kuin Raahen seurakunnan järjestämä rippikoulu)

Leirien ja konfirmaatioiden ajankohdat, kirkko sekä ryhmän vastaava työntekijä ovat seuraavat:

1.                       Leirijakso 6.-13.3. Vasikkasaari, Kokkola, vastaava työntekijä: Marko Visuri

Konfirmaatio 21.3. Raahe

Aloitusleiripäivä 16.1 Kultala

Aloitusinfo: Ke 9.12. klo 18 Raahen seurakuntakodin iso sali (Kirkkokatu 10)

Muut aikataulut 1-ryhmän kotisivulta

2.                      Kaikki aikataulut löytyvät 2-ryhmän kotisivulta.

3.                       Aloitusinfo:

Nuoret 17.2.2021 klo 18 Raahen seurakuntakoti, pieni sali.

Huoltajat 24.2.2021 klo 18 Raahen seurakuntakoti, pieni sali.

Leirijakso 7.-14.6., Kultalan leirikeskus

Konfirmaatio 20.6., Raahen kirkko

Vastaava työntekijä Lamin Virnes

Muut aikataulut 3-ryhmän kotisivulta

4.                       Leirijakso 9.-16.7. Kultala, Vastaava työntekijä Sakari Salo

Konfirmaatio 1.8. Pattijoki

Aloitusleiri 20.3. Kultala

Aloitusinfo: 28.1. klo 18 Teams -yhteydellä
                           Tarkemmat aikataulut ryhmän omalta sivulta

5.                       Leirijakso 17.-24.7. Kultala, vastaavat työntekijät Marko Visuri ja (leireihin liittyen) Terho Paananen

Konfirmaatio 8.8. Saloinen

Leiripäivä la 20.2. Kultalan leirikeskus.

Aloitusinfo: KE 3.2. klo 19 Saloisten seurakuntakoti.

Muut aikataulut 5-ryhmän kotisivulta

6.                       Leirijakso 24.-31.7. Luurinmutka, Utajärvi, vastaava työntekijä Olli Vaittinen

Konfirmaatio 8.8. Raahe

Leiripäivä 20.3. Siikajoen pappilassa

Aloitusinfo: Ke 27.1.2021 klo 19 Google Meetissä, linkki kokoukseen tästä

Muut aikataulut 6-ryhmän kotisivulta

7.                     Aloitusinfo: Nuoret 18.2.2021 klo 18 Raahen seurakuntakoti, pieni sali. Huoltajat 19.2.2021 klo 18.30 Raahen seurakuntakoti, pieni sali.

Leirijakso 26.7.-2.8. Kultala,

Konfirmaatio 15.8. Pattijoki

Vastaava työntekijä Lamin Virnes

Muut aikataulut  7-ryhmän kotisivulta

A                       Leirijakso 15.-22.6. Kultala, vastaava työntekijä Samuel Koivunen

Konfirmaatio 29.8. Vihanti, Siikajoki tai 5.9. Paavola, Revonlahti

Aloitusinfo: 11.1. klo 18 Siikajoen pappila/ 12.1. klo 18 Paavolan seurakuntatalo/ 13.1. klo 18 Ruukin seurakuntalo /20.1. klo 18 Vihannin seurakuntatalo

B                        4.-12.7. Viro, vastaava työntekijä Samuel Koivunen (huom. passi/henkilökortti)

Konfirmaatio 29.8. Vihanti, Siikajoki tai 5.9. Paavola, Revonlahti

Erä                    6.-11.7. Kuusamo, vastaava työntekijä Tatu Karvonen

Konfirmaatio 29.8. Vihanti, Siikajoki tai 5.9. Paavola, Revonlahti tai ryhmät 5-7.

Aloitusleirin aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin

Päivä                 Leirijakso 7.-18.6. Pattijoki, vastaava työntekijä Säde Kokkoniemi (040 671 0655)

Konfirmaatio 20.6. Pattijoki

Varsinaisesti rippikoulu alkaa ryhmäkohtaisesti yhteisellä info-tilaisuudella. Sen jälkeen ryhmät kokoontuvat yhteen erikseen sovituin aikatauluin ja paikkoihin. Niistä tarkemmin tietoa aloitusinfossa. Tämän jakson aikana tutustutaan seurakuntaan ja sen toimintaan. Pääsääntöisesti tämä tapahtuu yhdessä ryhmän kanssa. Lähtökohtaisesti rippikoulusta poissaolot korvataan erikseen sovittavalla tavalla.

Ryhmäkohtaisesti on myös aloitusloppuleiripäivä Kultalassa ellei muuta ilmoiteta.

Pidemmän leirijakson jälkeen pidetään konfirmaatio. Kaikilla ryhmillä konfirmaatio ei ole saman ajan sisällä leirin päättymisestä kalenteriasioista ja työn alueellisista eroista johtuen.

Konfirmaation jälkeenkin olet tervetullut seurakunnan toimintaan.

Yhteystiedot:

sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi