Muualle kuin Raahen seurakunnan rippikouluun menevät

Mikäli tarvitset merkintöjä rippikoulukorttiin kevään aikana, voit ottaa merkinnät rippikoulukortin puuttuviin kohtiin (jumalanpalvelus/nuorten toiminta) osallistumalla jumalanpalveluksiin netin kautta. Vastaa kysymyksiin: 1. minkä jumalanpalveluksen kuuntelit/katsoit? 2. Kuinka monta raamatunkohtaa luettiin? 3. Minkälaisia ajatuksia saarnasta nousi mieleesi? 4. Ota kuittaus vanhemmaltasi. Musiikkitilaisuudet kohtaan voit ottaa merkinnän seuraamalla musiiikkihartauden ja ottamalla siihen vanhemman kuittauksen.

Seuraa tiedotusta jatkon suhteen.

Pattijoki-Raahe-Saloinen alueella asuvat:

• Aloitusinfotilaisuus ti 19.11. klo 18 Raahen seurakuntakodin isossa salissa. Myös vanhemmat ovat tervetulleita. Kerrotaan rippikoulun seurakuntayhteysosiosta kotiseurakunnassa sekä jaetaan sitä varten materiaalia. Kahvitarjoilu.
  • Seurakuntayhteysosion päätöstilaisuus la 25.4.2020. klo 13-16 Raahen seurakuntakodin isosali. Palauta täysi rippikoulukortti tähän tilaisuuteen.  PÄÄTÖSTILAISUUS ON PERUTTU - Seuraa tiedostusta tästä

Siikajoen ja Vihannin alueella asuvat:

Aloitusinfotilaisuudet:

• Vihannin seurakuntatalolla 15.1. klo 18 (Vihannin alueella asuvat)
  • Siikajoen pappilassa 8.1. klo 18 (Siikajoen kylällä asuvat)
  • Ruukin seurakuntatalolla 9.1. klo 18 (Ruukin ja Revonlahden alueella asuvat)
  • Paavolan seurakuntatalolla 10.1. klo 17 (Paavolan ja Luohuan alueella asuvat)