Muualle kuin Raahen seurakunnan rippikouluun menevät

 

Pattijoki-Raahe-Saloinen alueella täyteen kerätty kortti tai vastaava palautetaan 20.5. klo 15-16 (sukunimen alkukirjaimet A-L) ja 16-17 (sukunimen alkukirjaimet M-Ö) välisen aikana Raahen seurakuntakodille.  Ruuhkien välttämiseksi toivomme tämän aikataulun noudattamista. Paikalla ei tarvitse siis olla klo 15 tai 16, vaan voit tulla tunnin aikana vapaasti, milloin sopii.

Kortissa oleva kotiseurakuntani-tehtävän löydät tästä. Valitse oikea ryhmä ja vastaa kysymyksiin ja lähetä lomake. Jos haluat tehdä tehtävän paperille (tai jos et saa nettilomaketta auki), niin kysymykset ovat myös tässä (Säilytä tällöin paperi ja palauta yhdessä rippikoulukortin kanssa): 

  1. Luettele Raahen seurakunnan eri työalat
  2. Mikä on Raahen seurakunnan tehtävä?
  3. Mikä on Raahen seurakunnan tärkein viikoittainen tapahtuma?
  4. Luettele Raahen seurakunnan pappien nimet ja heidän vastuulla
  5. Kenelle tai mihin numeroon soitat, kun tahdot sopia kasteajan
  6. Kenelle ja mihin numeroon soitat, kun tahdot sopia häistä?
  7. Miten Raahen seurakunta tiedottaa toiminnastaan?
  8. Luettele rippikoulun jälkeistä nuorisotyötä tekevät ohjaajat
  9. Mitä toimintaa Raahen seurakunta järjestää nuorille?
  10. Haluaisitko kysyä vielä jotain seurakunnan toiminnasta?

Tällä hetkellä seurakunnan tilaisuuksiin pääsee mukaan, joten etäsuoritusmahdollisuutta ei ainakaan toistaiseksi ole käytössä.

Kannattaa ottaa välillä vaikkapa kuva kortista, niin on helpompi selvitellä, kuinka paljon sitä on täytetty, jos se meneekin hukkaan.

Tilaisuuksien aikataulut kannattaa tarkastaa lehdestä tai seurakunnan nettisivulta. Raahen kirkossa jumalanpalvelukset ovat normaalisti su klo 10. Saloisissa ja Pattijoella yleensä vuoroviikoin klo 12. Poikkeusaikoja on.

Nuorten tilaisuus tarkoittaa käytännössä avoimia ovia Kesäkodilla tai Saloisten Kellarissa sekä nuorten iltoja Seurakuntakeskuksella kerran kuukaudessa. 

Saloisten kirkossa on käytössä myös rippikoululaatikko. Voit pudottaa korttisi siihen kirkkoon tullessa, niin kortti on sitten valmiiksi leimattu jumalanpalveluksen lopussa. Saat sen takaisin (yleensä) suntiolta.

Kirkolliset toimitukset (kaste, häät, hautajaiset), jos niitä kohdalle osuu, voivat olla muuallakin kuin Raahen seurakunnan alueella. Niistä pitää ottaa kuittaus, esim. toimittavalta papilta. 

 

Tarvittaessa ole yhteydessä rippikoulusta vastaavaan pastoriin, Marko Visuri, 0406710637