Muualle kuin Raahen seurakunnan rippikouluun menevät

Pattijoki-Raahe-Saloinen alueella täyteen kerätty kortti tai vastaava palautetaan 20.5. klo 15-16 (sukunimen alkukirjaimet A-L) ja 16-17 (sukunimen alkukirjaimet M-Ö) välisen aikana Raahen seurakuntakodille. Ota myös korttiin liittyvien kysymysten vastaukset mukaan.

Kortissa oleva kotiseurakuntani-tehtävän löydät tästä. Valitse oikea ryhmä ja vastaa kysymyksiin ja lähetä lomake.

Koronarajoitusten edelleen jatkuessa on käytössä rippikoulukortin etäsuoritusmahdollisuus. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että voit valita netistä tapahtuman ja katsoa sen (Lähtökohtaisesti You Tuben kanava: ”Raahen seurakunta ”). Katsottuasi sen, merkitse minkä tapahtuman katsoit ja ota kuittaus nimellä vanhemmaltasi/huoltajaltasi. Vastaa sen lisäksi alla oleviin kysymyksiin. Säilytä vastaukset kortin liitteenä. Tarvitset niitä toukokuussa korttia palauttaessasi.

Jumalanpalveluksen voit siis korvata jumalanpalveluksella ja musiikkitilaisuuden musiikkitilaisuudella J Vapaavalintainen on joku seurakunnan järjestämä tilaisuus. Nuorten toiminnan suhteen etäsuoritusmahdollisuus on myös käytössä, mutta ne korvataan kahdella jumalanpalveluksella. (kts. ohjeet alta) Tällä hetkellä osallistumista seurakunnan nuorten raamiksiin ei suositella rippikoululaisille henkilörajoitusten vuoksi.

Merkitse minkä tilaisuuden katsoit (milloin lähetetty?, missä?, mikä?)

1. Vastaa kysymyksiin jumalanpalveluksissa: 1. Mitä asioita saarnassa käsiteltiin? 2. Mitkä virret laulettin? 3. Mahdollinen, erityisesti rippikoululaisille esitetty kysymys lähetyksen aikana?
  2. Musiikkitilaisuudessa: 1. Mikä tilaisuudessa oli sinun mielestäsi parasta?  2. Mahdollinen, erityisesti rippikoululaisille esitetty kysymys lähetyksen aikana?

Kortin merkit:

Jos olet hukannut kortin tai sinulla ei sitä ole, saat uuden kirkkoherranvirastosta. Voit ottaa merkin myös erilliselle lapulle. Rippikoulukorttiin kerätään seuraavat merkinnät/käynnit: 4 jumalanpalvelusta, joista yksi messu (etänä messukäynti ei välttämättä onnistu), 1 musiikkitilaisuus, 2 vapaavalintaista (mikä tahansa seurakunnan järjestämä tilaisuus tai toimitus), 2 nuorten toimintaa sekä kotiseurakuntani-tehtävä)

Tarvittaessa ole yhteydessä rippikoulusta vastaavaan pastoriin, Marko Visuri, 0406710637