Rippikouluryhmä 7. oma sivu

To 18.1. klo 18–20. Aloitustapaaminen rippikoululaisille ja huoltajille. Raahen seurakuntakeskus, Isosali

Su 11.2. klo 16–19. Jumalanpalvelusopetus ja jumalanpalvelus, Pattijoen kirkko. Myös huoltajat ovat tervetulleita

La 24.2. klo 17.45-20. Raahe Gospel, Antinkankaan koulu. Esiintyjinä ovat tänä vuonna Freesia sekä PapiPike

La 23.3. klo 19. Nuortenilta, Raahen seurakuntakeskus, Brahe sali

Huhtikuussa. Kansojen kattaus. Rippikoululainen saa kutsua mukaansa yhden kummin, mummin tai muun läheisen

Toukokuu, kirkko/hautausmaa päivä

2.5. Diakonia tehtävän palautus.  Ota askel kotisi ulkopuolelle ja tee hyvää. Se voi olla jotain mitä et normaalisti tee. Voit leipoa naapurille, kolata lumet, olla lapsen vahtina, auttaa puhelimen ja tietokoneen kanssa tai muuta vastaavaa (roskien vieminen ei kelpaa).Tehtävä todennetaan lähettämällä kuva tilanteesta ja paikalla olijoista Laminille.

2.5. Kotiseurakuntani -tehtävän palautus.  Pääset tekemään tehtävää tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Valitse ryhmä 7 ja vastaa kysymyksiin ja klikkaa "lähetä".  Vastaukset löytyvät Raahen seurakunnan sivuilta. Vastaukset kannattaa kirjoittaa itselle talteen, jos lähettäminen jostain syystä temppuilee.

3.–5.5. Aloitusviikonloppu, Gunnarin kartano

20.–27.7. Rippikoulu, Gunnarin kartano

Su 28.7. Konfirmaatio, Pattijoen kirkko

Ulkoläksyt (6kpl), opettele nämä viimeistään riparille. Voit suorittaa ne jo viikonloppuleirillä. Löydät ulkoläksyt täältä.

Voit kysyä lisää seuraavilta henkilöiltä:

Ryhmän vastaava nuorisotyönohjaaja (Kiireettömät asiat. Huom! Olen vapaalla 19.4. asti rippikoulutapaamisia lukuunottamatta.):

Lamin Virnes 050 464 7913, lamin.virnes@evl.fi

Rippikoulutyön työalapappi:

Marko Visuri 040 671 0637, marko.visuri@evl.fi

Leirikuntoisuus

uRippikoulun voi käydä monin eri tavoin. Jos nuori haluaa käydä leirimuotoisen rippikoulun, on hyvä huomioida seuraavat asiat.

Leirikuntoinen nuori:

upystyy nukkumaan muiden kanssa samassa huoneessa
upystyy olemaan osa ryhmää
umahdollisen sairauden oireet ovat riittävällä tavalla hallinnassa (oireilu ei saa kuormittaa kohtuuttomasti kavereita, isosia tai työntekijöitä)
upystyy olemaan osan päivästä ilman puhelinta. Ripareilla on kerätty puhelimet yön ajaksi
utaitaa perustaidot:
uluku- ja kirjoitustaito
ukellon tunteminen
ukyky huolehtia henkilökohtaisesta hygieniasta
uomatoiminen, riittävä syöminen

Mikäli mietit leirikuntoisuutta, ole yhteydessä työntekijään!