joulusydän.png

DIAKONIA-AVUSTUKSIA

28.10.2020 10.00

Diakoniatyön korona-avustus

Raahen seurakunta saa Kirkkohallituksen jakamana opetus- ja kulttuuriministeriön avustusta. Avustus jaetaan diakoniatyön kautta taloudellisia menetyksiä koronan vuoksi kokeneille Raahen seurakunnan alueella vakituisesti asuville täysi-ikäisille henkilöille. Mikäli korona on aiheuttanut ansionmenetystä esim. lomautuksen, työpaikan irtisanomisen, ym. tähän rinnastettavan tilanteen myötä, voit anoa korona-avustusta erillisellä lomakkeella. Lomakkeen voit ladata ja tulostaa tältä sivulta tai noutaa sen Raahen kirkkoherranviraston eteisestä sekä Ruukin seurakuntatoimiston aulasta aukioloaikoina ja Vihannin diakoniatoimiston sisäänkäynnin vieressä olevasta postilaatikosta. Avustushakemuksen jättäminen ei automaattisesti tarkoita, että sinulle myönnetään avustusta. Diakoniatiimi käsittelee hakemukset, ja ottaa myönteisen päätöksen saaneisiin yhteyttä joulukuun aikana. Hakemus tulee palauttaa viimeistään maanantaina 30.11.2020.

Korona-avustushakemus -lomake

Diakoniatyön jouluavustus

Raahen seurakunnan diakoniatyöltä voit anoa jouluavustusta, mikäli koet olevasi vähävarainen ja olet Raahen seurakunnan alueella vakinaisesti asuva täysi-ikäinen henkilö. Jouluavustushakemuksen jättäminen ei automaattisesti tarkoita, että saat jouluavustusta. Diakoniatiimi käsittelee jätetyt avustukset, ja ilmoittaa päätöksestä vk:n 50 aikana. Lomakkeen voit ladata ja tulostaa tältä sivulta tai noutaa sen Raahen kirkkoherranviraston eteisestä ja Ruukin seurakuntatoimiston aulasta aukioloaikoina tai Vihannin diakoniatoimiston sisäänkäynnin vieressä olevasta postilaatikosta. Hakemus tulee palauttaa viimeistään maanantaina 30.11.2020.

Jouluavustushakemus -lomake