Avoimet työpaikat – Töihin Raahen seurakuntaan

Raahen seurakunta toimii Raahen ja Siikajoen kuntien alueella. Seurakunnassa työskentelee n. 100 eri alojen ammattilaista. 

Raahen seurakunta hakee nuorisotyönohjaajaa

Nuorisotyönohjaajan virka

Haemme osaavaa tekijää varhaisnuoriso- rippikoulu- ja nuorisotyöhön. Viran työnkuva painottuu ensisijaisesti rippikouluun- ja sen jälkeiseen nuorisotyöhön Raahen alueella. Lisäksi toivomme hakijalla olevan valmiuksia tehdä myös varhaisnuorisotyötä sekä liikkua tarvittaessa seurakunnan eri alueilla. 

Toivomme hakijalta kykyä työskennellä tiimissä ja halua kehittää nuorisotyötä alueella. Tämän viran täytössä arvostamme aiempaa kokemusta ja osaamista erityisnuorisotyöstä. Työtehtäviin kuuluu myös ilta-, viikonloppu- ja leirityötä. Tehtävien hoitamisessa oman auton käyttö on välttämätöntä.

Viran kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen päätöksen mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto. (Kirkon säädöskokoelma nro 137/2020 2§)  Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 502.

Valittavan toivotaan ottavan virka vastaan toukokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan. Virkaan valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset liitteineen pyydetään toimittamaan 1.4.2021 klo 15 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:
raahen.seurakunta@evl.fi
otsikkokenttään merkintä ”Hakemus nuorisotyönohjaajan virkaan”.
tai postitse osoitteeseen:
Raahen seurakunta / kirkkoherranvirasto
Sovionkatu 1
92100 Raahe
Kuoreen merkintä: nuorisotyönohjaajan virka

Viran täyttöön liittyvät haastattelut ovat 6.4. klo 17 alkaen

Lisätiedot: nuorisotyönohjaaja  Sakari Salo, sakari.salo@evl.fi p. 040 671 0635