Toimintaa verkossa

Korona-virus epidemian johdosta olemme avanneet uusia mahdollisuuksia kohtaamiseen verkossa. Tälle sivulle on koottu kaikki seurakunnan verkossa kokoontuvat ryhmät ja muu verkkotoiminta. Myös uudet toiminnot ilmestyvät aikanaan tälle sivulle.

Muista, että työntekijät ovat sinua varten tämän kriisin aikana. Löydät tästä heidän yhteystietonsa
papit kanttorit diakonityöntekijät nuorisotyönohjaajat lapsi- ja perhetyöntekijät

Kirkkojen Facebook-sivut

Kirkkojen facebook sivuilta löydät videohartauksia ja lähetyksiä jumalanpalveluksista
Raahen seurakunta
Pattijoen kirkko
Siikajoen alue

Lapsi- ja perhetyö

Lapsi ja perhetyön vekkotoimintta löydät Facebookissa: Raahen seurakunnan perhetyö ja Instagramissa: Raahen_srk_varhaiskasvatus

Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorten WhatsApp –päivystys ja keskusteluryhmä avoinna arkisin klo 12-14 ja klo 16-18.

Liity tästä mukaan ryhmään!

Varkkatyöntekijöihin voi olla yhteydessä myös muina aikoina jättämällä yhteydenottopyynnön WhatsAppissa tai tekstiviestillä. Numerot löytyvät alta.

Osa kerhoryhmistä kokoontuu WhatsAppissa. Jos teidän kerhoryhmällä ei vielä ole omaa kokoontumista, voit jättää koontumistoiveen työntekijöille WhatsApp viestinä.

Säde Kokkoniemi 040 671 0655
Nina Oksanen 040 671 0673
Sakari Salo 040 671 0635

Löydät meidät myös Instagramista @suojassaenkelin

Muualla verkossa:

Nimettömänä voit jutella nuorisotyönohjaajan kanssa arkipäivisin klo 12-18 osoitteessa:
www.nettitupu.fi

Mukavia välituntivinkkejä jokaiselle kotikoulupäivälle tarjoaa Ttilan välkkärivinkki -kanava

Taika Petteri ja Jakke Jääkarhu jakaa hyvää mieltä Lastenkirkon videoilla. Kaikki videot osoitteessa:
www.lastenkirkko.fi/taikapetteri

Nuorisotyö

Seurakunnan nuorten chat -WhatsApp ryhmä on avoinna keskustelulle ma-pe klo 16-18. Mukana aina myös joku nuorisotyönohjaajista.
Lähetä liittymispyyntö WhatsApp viestinä Laminille: 050 464 7913:

Kuvailu: Seurakunnan nuorten chat mainos. Samat tekstisisällöt kuin kuvan ympärillä.

Kuvailu: Raamikset ma klo 19-21 ja pe klo 18-20 lisätietoja Raamiksista nuorten WhatsApp –ryhmässä. Solut kokoontuvat viikoittain Discordissa tai WhatsAppissa. Nuorten viikkotoiminta ja solut jatkuvat. Tarkemmat solujen kokoontumisajat löydät nuorisotyön sivulta ja lisätietoja soluista saa Terholta

Solut kokoontuvat viikoittain Discordissa tai WhatsAppissa. Tarkemmat solujen kokoontumisajat löydät täältä ja lisätietoja soluista saa Terholta

Kuvailu: Palveluoperaati Saappaan -logo. Piirretty oranssi nahkasaapas.

SaapasChat. Ryhmächat, jossa yleistä keskustelua nuorille. Mitä sinulle tänään kuuluu?
Saapas on seurakuntien tukemaa toimintaa ja keskustelua ohjaa nuorisotyönohjaajat.

Kuva internet tapaamisesta