Ryhmä 2

Tässä tärkeitä päivämääriä yhteisistä kokoontumisista:

• Aloitusinfo vanhemmille ke 20.11. klo 18 Raahen kirkossa ja rippikoululaisille su 24.11. klo 16.30 Pattijoen pappilassa.
  • Raamis Pattijoella ma 2.12. klo 19-20 RIPARILAISET PAIKALLE KLO 17.30
  • Viikonvaihdeleiri Kultalassa 10.-12.1.
  • Kansojen kattaus 1 sunnuntaina 19.1 klo 14-17 Merikadun koulun kotitalousluokka
  • Kansojen kattaus 2 maanantaina 3.2 klo 17-20 Merikadun koulun kotitalousluokka
  • Raahe Gospel la 22.2 Antinkankaan koulu
  • Leirijakso 29.2.- 6.3 Kiuruvedellä
  • Konfirmaatio 8.3. klo 13 Raahen kirkossa

Hei, rippikoululainen ja kotiväki! Tässä tietopaketti aloitusviikonloppuun liittyen.

BUSSIKULJETUKSET LEIRILLE
Lähtö bussilla PE 10.1. klo 18 Pattijoen kirkon parkkipaikalta. Bussi pysähtyy Raahen kirkolle klo 18.15 ja Saloisten kirkolle klo 18.30 jatkaen siitä matkaansa kohti Kultalan leirikeskusta, Kultalantie 125, Piehinki. Mikäli tulet omalla kyydillä, ilmoita Henrille p. 0406710656 tekstiviestillä/wa:ssa ettemme odota sinua turhaan bussikyytiin. Majoitus on pääsääntöisesti neljän hengen huoneissa.

Sunnuntaina tulemme bussilla Raahen kirkolle. Jumalanpalveluksen jälkeen syömme lounasta ja osallistumme kanttorin pitämälle oppitunnille. Raahen seurakuntakodilta voi tulla hakemaan sunnuntaina klo 13.30.

JÄRJESTYS LEIRILLÄ

Työrauhaa ja yhdessä elämistä varten on laadittu järjestyssäännöt, jotka löytyvät tämän kirjeen lopussa. Tutustu niihin ja anna myös vanhempiesi lukea ne.

TAPATURMAVAKUUTUS

Seurakunta on ottanut leirien ajaksi jokaiselle rippikoululaiselle tapaturmavakuutuksen. Huomioithan, että vakuutus ei kata leiriläisen omaisuutta!

LEIRIVARUSTEET

• Kyniä ja vihko oppitunteja varten.
  • pyyhe, hammasharja, yms.
  • aluslakana, tyynyliina. Jos ei makuupussia: aluslakana, päällyslakana, tyynyliina.
  • Ulkoleikkeihin ja -peleihin soveltuvat vaatteet ja kengät. HUOM. Ulkoilemme säästä riippumatta.
  • Mahdolliset allergia- ym. henkilökohtaiset lääkkeesi. Työntekijät eivät saa antaa mitään lääkkeitä.

PARHAIN LEIRITERVEISIN,

Henri p. 040 6710 656,
Nina p. 040 6710 673,
Miia p. 050 4662 386 sekä Isoset

Leirikeskuksen järjestyssäännöt

• Leirikeskus on kaikkien yhteiseksi virkistymiseksi tarkoitettu paikka, joten huolehdi siitä, että oma käytöksesi ja olemisesi on leirikeskukseen sopivaa.
  • Kiusaaminen ei ole sallittua. Leirinjohtajien tulee puuttua mahdollisiin kiusaamistilanteisiin ja varmistaa, ettei kiusaamista tapahdu myöskään ”leikin” varjolla.
  • Rikkoutuneista välineistä on välittömästi ilmoitettava leirikeskuksen henkilökunnalle tai leiristä vastaavalle henkilölle. Leiriläinen voi joutua korvaamaan rikkomansa omaisuuden.
  • Tullessasi leirikeskukseen sitoudut samalla noudattamaan ohjeita ja sääntöjä, osallistumaan leiriohjelmiin ja työtehtäviin, jotka kunkin leirin henkilökunta leirin alussa ilmoittaan.
  • Leirikeskuksen siisteys on kaikkien yhteinen asia. Jokainen vastaa osaltaan huoneensa ja leirialueen siisteydestä. Roskat on heitettävä roska-astioihin.
  • Lasten ja nuorten leirit ovat savuttomia (tupakkalaki 1.10.2010 ).
  • Päihteiden tuominen, säilyttäminen ja käyttö on ehdottomasti kielletty leirialueella.
  • Leirin ohjelma- ja turvallisuusvastaava on vastuussa leiristä ja leiriläisistä, joten hänen antamia muita ohjeita ja määräyksiä on ehdottomasti noudatettava.
  • Uiminen, veneellä soutaminen ja leirialueelta poistuminen ovat sallittuja vain leirinjohtajan luvalla ja hänen ilmoittamina aikoina.
  • Ulkopuolisten vieraileminen leirillä tapahtuu vain ilmoitettuina aikoina.
  • Nukkumarauha on sallittava jokaiselle ja ehdoton hiljaisuus alkaa leirinjohtajan ilmoittamana aikana.
  • Leiriläinen voidaan poistaa leiriltä, mikäli hän ei kykene noudattamaan näitä sääntöjä ja mikäli hänen käytöksensä ei muutenkaan sovellu leirille.
  • Sääntöjä ei ole laadittu kenenkään kiusaksi vaan kaikkien yhteiseksi hyväksi ja leirien onnistumiseksi.