Uutislistaukseen

Raahen seurakunnassa on haettavana Diakonian viranhaltijan virka (diakoniatyön esihenkilö)

srk_logo (1).jpg

Raahen seurakunta n. 23 000 jäsenen seurakunta Raahen kaupungin ja Siikajoen kunnan alueella. Seurakunta koostuu kaupunkialueesta sekä laajasta maaseudusta kirkonkylineen.  Seurakunta on hengellisesti aktiivinen. Seurakunnassa on työalaorganisaatio ja viisi toiminnallista aluetta. Diakoniatiimiin kuuluu seitsemän diakoniatyöntekijää ja pappi. 

Virka täytetään 1.6.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pääasiallisena tehtävänä on johtavan diakoniatyöntekijän tehtävät, lähiesihenkilönä toimiminen, viestintä ja vaikuttaminen. Lisäksi tehtäväkuvaan kuuluu vanhustyön koordinointi ja kehittäminen Raahen seurakunnassa. Viran palkkaus on vaativuusryhmässä 503.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tiimityötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä laaja-alaiseen yhteistyöhön verkostoissa. Diakoniatyön esihenkilön valinnassa katsotaan eduksi johtamiskoulutus ja -kokemus. Viran täytössä käytetään soveltuvuustestiä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Kirkkohallituksen päätös nro 141 diakonian viranhaltijalta ja diakoniatyötä pääasiallisena tehtävänään tekevältä viranhaltijalta vaadittavasta tutkinnosta. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista sekä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakijan tulee olla ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Haastatteluun kutsuttavat haastatellaan Raahessa ti 28.3.2023. Soveltuvuustutkimuspäivä on 3.4. tai 4.4. 2023.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Harri Joensuu 040 6710625, harri.joensuu@evl.fi.

Hakemukset 25.3. 2023 klo 15 mennessä os. Raahen seurakunta/diakoniatyön virka Sovionkatu 1, 92100 Raahe tai sähköisesti raahenseurakunta@evl.fi.

Wed Mar 01 10:47:00 EET 2023