Ohjeita rippikouluun

Rippikoulussa opetellaan muutamia keskeisiä kohtia ns. ulkoa. Ulkoläksyt löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiedote konfirmaatioista

Ryhmäkohtaisia ohjeita: (Vuoden 2021 ryhmät)

Ryhmä A

Ryhmä B

Ryhmä 1

Ryhmä 2

Ryhmä 3

Ryhmä 4

Ryhmä 5

Ryhmä 6

Ryhmä 7

Erärippikouluryhmä

Päivärippikouluryhmä

Muualle rippikouluun menevät

Tiedote kesän konfirmaatioista

Rippikoulun osalta konfirmaatioiden ajankohdat ovat löytäneet paikkansa ja aikansa. Tällä hetkellä (julkaisupäivänä 28.5.) täyttä varmuutta ei ole siitä väkimäärästä, mikä konfirmaation ajaksi kirkkoon voidaan ottaa. Tämän hetken suunnitelma kuitenkin on, että mikäli koronatilanne ei muutu huonompaan suuntaan, niin kirkkoon mahtuisi pääsääntöisesti viisi vierasta jokaista konfirmoitavaa kohden. Muutama ryhmä on hiukan pienempi ja kaikki käytössä olevat konfirmaatiokirkot eivät ole aivan samankokoisia.  Nämä tekijät aiheuttavat pientä eroa muutamien ryhmien osalta vieraiden määrään.

Pattijoki-Raahe-Saloinen alueen konfirmaatiot pidetään Raahen kirkossa ja Siikajoki-Vihanti alueella ovat käytössä Paavolan, Revonlahden, Siikajoen ja Vihannin kirkot.

Kirkoissa ovat käytössä metrin turvavälit. Turvavälit eivät koske samaan perhekuntaan kuuluvia eli he käyttävät samaa penkkiriviä. Luonnollisestikaan flunssaisena ei voi kirkkoon tulla. Monesti on myös ollut käytäntönä, että konfirmaatiossa on kummi tai joku muu ollut siunaamassa nuorta alttarikaiteen äärellä. Tämän hetken suunnitelma on, ellei lähempänä muuta ilmoiteta, että tämä käytäntö ei olisi nyt käytössä.

Tarkempaa infoa ryhmistä kyseisen ryhmän vastuuhenkilöltä tai rippikoulutyöstä vastaavalta pastorilta.