Ryhmä 5

Alla oleva ohjelma koronavarauksin. Aika ja/tai paikka voivat vaihtua, mikäli tilanne niin vaatii. Ilmoitamme asiasta.

3.2. Aloituskokoontuminne klo 19, Saloisten seurakuntakodilla (Kirkkoherrantie 17) Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen vanhemmat eivät voi tällä kertaa koronarajoituksista johtuen osallistua tilaisuuteen. Aiemmin oli puhetta alun striimauksesta. Sen teknisen toteutuksen suhteen on kuitenkin sen verran hankaluuksia, että striimaus jää kuitenkin nyt pois. Päätämme illan n. klo 20.30. Kasvomaskit käytössä.

20.2. Leiririppikoulupäivä Kultalan leirikeskuksessa Klo 10-16
- Leirille tullaan vain terveenä. Jos ilmenee flunssan oireita, niin leirille ei saa tulla. Allergiasta johtuvat oireet eivät estä leirille osallistumista. Tämä koskee leiriläisiä, isosia, ohjaajia ja ruokapalvelu- ja siivoushenkilökuntaa.
- Yhteisissä tiloissa käytetään kasvomaskeja.
- Ruokalassa istutaan huoneryhmittäin niin, että niiden väliin jää turvaväli.
- Nuoret tulevat Kultalaan omin kyydein. Saattajat jättävät leiriläisen Kultalan pihaan. Saattajat eivät tule sisätiloihin. Leirin päättyessä leiriläiset noudetaan Kultalan pihasta.
- Huolellinen käsien pesu lämpimällä vedellä ja saippualla on tärkeää aina ulkoa sisään tullessa, ennen ruokailua, yskimisen ja aivastamisen jälkeen, WC käynnin jälkeen
- Käsien pesun jälkeen huolellinen kuivaus paperipyyhkeellä
- Ohjaajat ja isoset muistuttavat käsien pesusta.
- Ensi sijaisesti ohjataan leiriläisiä huolehtimaan kunnollisesta käsien pesusta. Tarjolla myös käsidesiä niille, jotka haluavat sitä käyttää.

21.2. Osallistuminen jumalanpalvelukseen klo 12 Saloisten kirkossa

28.2. Raahe Gospel- konsertti klo 14 Saloisten seurakuntakoti

28.2. Konsertin jälkeen yhteistä ohjelmaa oman ryhmän kanssa noin klo 16 asti.

25.4. Jumalanpalvelus klo 10 Raahen kirkossa, minkä jälkeen ohjelmaa ryhmän kanssa n. klo 13 asti.

30.5. Jumalanpalvelus klo 12 Saloisten kirkossa

+ Vapaavalintainen osallistuminen seurakunnan toimintaan (jumalanpalvelukset, konsertit, kirkollliset toimitukset (kaste, häät, hautajaiset...), myös netin kautta suoritus hyväksytään. (Lisäohjeet etäsuoritukseen myöhemmin) Ota kuittaus jollekin lapulle, missä näkyy oma nimesi ja missä ja milloin olet ollut mukana ja työntekijän kuittaus.

+ Kotiseurakuntani-tehtävä (Linkki tehtävään myöhemmin)

17.-24.7. Leirijakso, Kultala

7.8. Konfirmaatioharjoitus klo 15-17 Saloisten kirkossa