AJANKOHTAISTA INFOA

Raahe-gospel 27.2. klo 19 striimilinkkiin pääset TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Raahen seurakunnan maaliskuuta koskeva korona-ohjeistus saadaan maanantaina 1.3.2021.

Arki-illan ehtoollishartaudet 3.-4.3.2021, ilmoittautuminen TÄSTÄ

Koululaisten kesätyöpaikat haettavana 19.3.2021 mennessä, hakusivulle TÄSTÄ

Raahen seurakunnan Korona-ohjeet 2.2.2021-28.2.2021 väliselle ajalle voit lukea TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kaikki seurakunnantapahtumat löydät TAPAHTUMAKALENTERISTA

Korona-ajan keskustelupuhelimen tiedot löydät TÄSTÄ

Seurakunnan YouTube-kanavalle pääset TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirkkojen nettiradiot löydät TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakunnan Facebook-sivuille pääset TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tule mukaan toteuttamaan jumalanpalveluksia!

Raahen seurakunnan alueella sijaitsee peräti seitsemän kirkkoa, lisäksi jumalanpalveluksia toimitetaan seurakunnan muissa tiloissa sekä jonkin verran eri kylillä. Jumalanpalveluselämä on rikasta ja vireää. Seurakuntalaisia toivotaan paitsi osallistumaan myös toimittamaan jumalanpalveluksia yhdessä työntekijöiden kanssa.

Tehtäviä, joissa seurakuntalaiset palvelevat: – kirkkokuoro – laulu ja soitinmusiikki – tekstiluku – ehtoollisavustaja – esirukouksen valmistaminen ja johtaminen – suntion avustaja – kirkkokahvien tarjoilija Tule rohkeasti mukaan ja tuo omat lahjasi seurakunnan käyttöön. Mikäli jumalanpalvelustoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä pappeihin ja kanttoreihin.