Jaana Helisten-Heikkilä 2.jpg

Jaana Helisten-Heikkilä sairaalapastorin viransijaiseksi

23.8.2021 14.31

Teologian maisteri Jaana Helisten-Heikkilä on kutsuttu hoitamaan Raahen seurakunnan sairaalapastorin viransijaisuutta.

• Kiitollisin mielin olen aloittamassa tässä tehtävässä. Ensimmäisten kokemusten perusteella vastassa täällä on lämminhenkinen työyhteisö sekä sopivankokoinen, merellinen kaupunki.

Jaana on toiminut pitkään diakoniatyöntekijänä Kempeleen seurakunnassa. Toukokuussa tulivat valmiiksi teologian maisterin opinnot.

• Opiskeluaika oli mukavaa aikaa, tietyssä mielessä jopa elämän parasta aikaa. Suoritin osana opintoja myös sairaalasielunhoidon harjoittelun. Kuluneena kesänä työskentelin Joensuussa sairaalapapin sijaisena. Tykkäsin työstä ja se tuntui omalta kutsumukselta.

Jaana toteaa, että sairaalapastori on potilaita ja omaisia varten. Tehtävä on toimia Jumalan työtoverina ja mennä ihmisten luo.

• Toivon, että minuun rohkeasti otettaisiin yhteyttä, silloin kun tarvitaan kuuntelijaa, rukousta ja hengellistä tukea.