srk_logo-3.jpg

Raahen seurakuntaan haetaan lastenohjaajia

28.5.2021 13.43

Raahen seurakunnassa on haettavana 4 lastenohjaajan toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta sekä 1 lastenohjaajan osa-aikainen (50%) toistaiseksi voimassa oleva työsuhde 2.8.2021 alkaen.

Etsimme tiimiimme motivoituneita varhaiskasvatuksen osaajia, joilla on lapsi- ja perhelähtöinen työote sekä taito tukea perheiden kristillistä kasvatusta. Odotamme vastuullista työotetta, vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä toimia perheiden sekä työyhteisön kanssa. Osaat työskennellä joustavasti muuttuvissakin tilanteissa, ja omaat innostuksen kehittää omaa työalaasi. Työ on seurakunnan perustehtävän mukaista laaja-alaista varhaiskasvatus- ja perhetoimintaa.

Arvostamme tiimi- ja kohtaamistaitoja sekä valmiutta toimia sosiaalisessa mediassa, sillä kehitämme seurakunnan varhaiskasvatusta vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin ja toimimaan vahvemmin yhdessä perheiden sekä eri yhteistyötahojen kanssa.

Työnteonpaikkoina työsuhteen alkaessa ovat Raahen alue, Vihanti 50% ja Siikajoen alue. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Lastenohjaajan tehtävään valittavalta edellytetään 180 osaamispisteen laajuista kasvatus- ja ohjausalan perustutkintoa (lastenohjaaja), joka sisältää Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen, tai muuta soveltuvaa tutkintoa, jota on täydennetty riittävillä varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan tutkinnonosilla ja joka sisältää seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen.

Olisitko kiinnostunut mahdollisuudesta opiskella oppisopimuksella kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon tai tutkinnon osia? Oppisopimuskoulutuksessa työskentelet lastenohjaajan tehtävissä työpaikalla, joita täydennetään tietopuolisilla opinnoilla. Oppisopimuksella opiskelu vaatii oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta niin työpaikalla kuin opinnoissakin.

Huomioimme paikkoja täyttäessämme myös oppisopimuksesta kiinnostuneet hakijat.

Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkkaus on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen vaativuusryhmä 402. Viikkotyöaika on 38.15 tai 50% 19.08 tuntia viikossa. Ennen työsuhteen alkamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Koeaika 4 kuukautta.

Raahen seurakunnalle osoitetut hakemukset ja cv tulee toimittaa ensisijaisesti s-postilla osoitteeseen merja.tuomaala@evl.fi. Hakuaika päättyy 11.6.2021. Haastattelut tehtäviin järjestetään 14.6.2021.

Lisätietoja antaa vs. varhaiskasvatuksen ohjaaja Merja Tuomaala puh. 040 6710 657