Uutislistaukseen

Harri Joensuu-0.jpg

Kohti normaalimpia oloja

25.7.2020 07.59

Kevät ja kesä ovat olleet varsin haasteellista aikaa seurakunnassa kuten muullakin yhteiskunnassa.  Pikkuhiljaa olemme pääsemässä kohti normaalimpia aikoja: toimintaa on avattu ja laajennettu. Muun muassa rippikoululeirit ovat alkaneet juhannuksen jälkeen.

1.8.2020 alkaen erikoisjärjestelyt kuten turvavälit eivät ole enää pakollisia alle 500 hengen tilaisuuksissa.  Piispat kuitenkin suosittelevat, että jumalanpalveluksissa, seurakunnan tiloissa järjestettävissä kirkollisissa toimituksissa ja muissa seurakuntatilaisuuksissa henkilömäärä suhteutetaan 1 – 2 metrin turvavälein tilaan sopivaksi. Näin myös Raahen seurakunnassa toimimme. Tiloihin liittyvät suositusväkimäärät löytyvät kotisivuilta (www.raahenseurakunta.fi ). 

Muutama sana myös työntekijärintamalta. Pastori Riitta Valtokari aloitti heinäkuun alusta Pattijoen aluepappina ja pastori Olli Lohi aloittaa Siikajoen alueen kappalaisena elokuun alusta.  Molemmille Raahen seurakunta on ennestään hyvinkin tuttu.  Tästä on hyvä rakentaa tulevaa.  Olli Lohen virkaan asettaminen

Siunausta ja iloa kesään!