Uutislistaukseen

Nuorisotyönohjaajan viransijaisuus

4.10.2019 10.15

Raahen seurakunta etsii nuorisotyönohjaajaa perhevapaan ajalle 1.11.2019-3.10.2020.

Tehtävän työnkuvaan kuuluu ensisijaisesti varhaisnuorisotyö ja siinä erityisesti tyttötyö Pattijoen ja Raahen keskustan alueella. Tehtävään kuuluu myös osallistuminen rippikoulutyöhön ja tarvittaessa myös muuhun nuorisotyöhön.

Hakijalta toivomme monipuolista varhaisnuorisotyön osaamista ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävään kuuluu myös ilta-, viikonloppu- ja leirityötä. Tehtävän hoitamisessa oman auton käyttö on välttämätöntä.

Raahen seurakunta on noin 24 000 jäsenen yhteisö Pohjois-Pohjanmaalla. Seurakunnan varhaisnuorisotyöllä on meillä pitkät ja vahvat perinteet, mutta haluamme jatkuvasti kehittää ja luoda uusia tapoja elää kristittyinä yhdessä lasten kanssa. Tällä hetkellä varhaisnuoriso- ja nuorisotyöntiimiimme kuuluu yhdeksän nuorisotyönohjaajaa ja nuorisotyön teologi.

Virkaan kelpoisuusehtona on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 124 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto. Valinnassa huomioidaan myös em. tutkintoon lähiaikoina valmistuvat.

Tehtävä sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 502. Tehtävään valitun tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoituja jäseniä. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisterilain 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemukset liitteineen on toimitettava 11.10.2019 klo 15 mennessä osoitteeseen: raahen.seurakunta@evl.fi viestin otsikkoon teksti ”nuorisotyönohjaajan sijaisuus”

Tiedustelut: nuorisotyönohjaaja  Sakari Salo, sakari.salo@evl.fi p. 040 671 0635