srk_logo-7.jpg

LASTENOHJAAJAN MÄÄRÄAIKAINEN TYÖTEHTÄVÄ 1.9.2022-31.7.2023 RAAHEN SEURAKUNNASSA

17.8.2022 09.20

Etsimme tiimiimme motivoitunutta varhaiskasvatuksen osaajaa, joilla on lapsi- ja perhelähtöinen työote sekä taito tukea perheiden kristillistä kasvatusta. Odotamme vastuullista työotetta, vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä toimia perheiden sekä työyhteisön kanssa. Osaat työskennellä joustavasti muuttuvissakin tilanteissa, ja omaat innostuksen kehittää omaa työalaasi. Työ on seurakunnan perustehtävän mukaista laaja-alaista varhaiskasvatus- ja perhetoimintaa, joka sisältää päiväkerhoja, perhekerhoja, päiväkotiyhteistyötä, tapahtumia ja leiritoimintaa.

Arvostamme tiimi- ja kohtaamistaitoja sekä valmiutta toimia sosiaalisessa mediassa, sillä kehitämme seurakunnan varhaiskasvatusta vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin ja toimimaan vahvemmin yhdessä perheiden sekä eri yhteistyötahojen kanssa.

Työnteonpaikkoina työsuhteen alkaessa ovat Raahen alue, Vihanti sekä Siikajoen alue. Työ sisältää ajoittain ilta- ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.

Toivomme, että hakijalla on 180 osaamispisteen laajuinen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), joka sisältää Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnan lastenohjaajan tehtävässä tarvittavan erityisosaamisen, tai muuta soveltuvaa tutkintoa.

Olisitko kiinnostunut mahdollisuudesta opiskella oppisopimuksella kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon tai tutkinnon osia? Oppisopimuskoulutuksessa työskentelet lastenohjaajan tehtävissä työpaikalla, joita täydennetään tietopuolisilla opinnoilla. Oppisopimuksella opiskelu vaatii oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta niin työpaikalla kuin opinnoissakin.

Huomioimme paikkaa täyttäessämme myös oppisopimuksesta sekä kasvatusalan opiskelusta kiinnostuneet hakijat. Myös mahdollisuus osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Hakijan tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Palkkaus on kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukainen vaativuusryhmä 402 (2092,17€). Viikkotyöaika on 38.15 tai sovittaessa osa-aikainen työaika. Ennen työsuhteen alkamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Koeaika 4 kuukautta.

Raahen seurakunnalle osoitetut hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti s-postilla osoitteeseen merja.tuomaala@evl.fi. Hakuaika päättyy 21.8.2022.

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen ohjaaja Merja Tuomaala puh. 040 6710 657