Vihannin kirkko.jpg

Tervetuloa koko seurakunnan yhteiseen kirkkopäivään Vihantiin!

11.8.2022 11.40

Tervetuloa koko seurakunnan yhteiseen kirkkopäivään Vihantiin!

Sunnuntaina 14.8. vietetään Vihannissa järjestyksessään neljättä koko Raahen seurakunnan yhteistä kirkkopäivää. Vihanti toimii nyt ensimmäistä kertaa kirkkopäivän järjestyspaikkana.

Kirkkopäivä alkaa Vihannin kirkossa messulla klo 10. Messun liturgina toimii Vihannin aluekappalainen Petri Tervo ja saarnaa kirkkoherra Harri Joensuu. Musiikissa on mukana mm. Vihannin lapsikuoro. Messu lähetetään suorana lähetyksenä Raahen seurakunnan YouTube-kanavalla.

Messun jälkeen tarjoillaan maksuton lounas Vihannin seurakuntatalolla. Päiväjuhla alkaa noin klo 13 seurakuntakodin piha-alueella. Päiväjuhlassa vieraana on toiminnanjohtaja Antero Rasilainen Evankelisesta lähetysyhdistys ELY:stä.  Kuulemme mm. ystävyysseurakuntamme Vienan Kemin kirkkoprojektin ja Inkerin kirkon kuulumisia. Mukana päiväjuhlassa on myös nuorten musiikkiryhmä.

Kirkkopäivään kannattaa tulla koko perheen kera, sillä kirkkopäivän lastentapahtuma pidetään klo 11-14 Vihannin seurakuntakodin ja kirkon pihamaalla. Sateen sattuessa sekä päiväjuhla että lastentapahtuma järjestetään sisätiloissa.

Kirkkopäivään on mahdollisuus tulla myös seurakunnan järjestämällä linja-autokyydityksellä. Linja-autot lähtevät sekä Raahen linja-autoasemalta sekä Siikajoen kylältä. Tarkemman aikataulut löytyvät Raahelaisen Seurakuntaviikkoaukeamalta sekä nettisivuilta.

Nähdään Vihannissa!

Linja-autokuljetukset:

Auto 1: klo 9.00 Raahen linja-autoasema – 9.15 Kopsa – 9.40 Vihannin kirkko

Auto 2: klo 8.45 Siikajoki, Vanha Sale – 9.00 Revonlahden kirkko – 9.15 Ruukki, Ruukin tori – 9.25 Paavola, Kipsa/SEO – 9.40 Vihannin kirkko

Myös reitin varrelta olevilta pysäkeiltä voi nousta kyytiin.

Paluukyyti lähtee juhlan jälkeen klo 15 samaa reittiä