Kesäinen leiripäivä tervehdys koteihin!

Siikajoen alueen koululaisten kesäleirit järjestetään 17-20.6.2024 Siikajoen pappilassa ja Paavolan seurakuntatalolla.

Ma 17.6 Siikajoella, eskari- 2 luokkalaisille (s.2017-2015)

Ti 18.6 Siikajoella, 3-6. luokkalaisille (s. 2014-2011)

Ke 19.6 Paavolassa, eskari- 2. luokkalaisille (s.2017-2015)

To 20.6 Paavolassa, 3-6. luokkalaisille (s. 2014-2011)

Luvassa on mukavaa ohjelmaa pihaleikkien, erilaisten taiteiluiden ja toiminnallisten tuokioiden ym. kivan yhteisen tekemisen muodossa.

Leiripäivät alkavat jokaisena päivänä klo 10 ja päättyvät klo 20. Leiripäivän aikana syömme kaksi lämmintä ateriaa, välipalan sekä iltapalan ennen leiripäivän päättymistä.

Seuraavassa muutama muistutus ja huomioitava asia leirille valmistautumisessa:

Huomioithan, ettei leiripäiviin ole järjestetty yhteistä kuljetusta, vaan kyyditykset jäävät jokaisen perheen omalle vastuulle.

Seurakunnan leireille osallistuvat lapset ovat vakuutettuja tapaturmien osalta, mutta vakuutus ei kata leiriläisen omaisuutta. Viihde-elektroniikkaa (tabletteja, kaiuttimia yms.) emme suosittele mukaan otettavaksi. Kännyköitä ei leiripäivän aikana tarvita, kun meillä on kaikenlaista ohjelmaa.

Koululainen sitoutuu tullessaan noudattamaan leiripäivän sääntöjä. Ohjaajilla on oikeus keskeyttää leiripäivään osallistuminen, jos sääntöjä ei neuvotteluista huolimatta kyetä noudattamaan. Jos käyttäytymisessä on huomautettavaa, olemme yhteydessä huoltajaan, jolloin voidaan yhdessä miettiä, miten päivää jatketaan.

Tämän kirjeen lopusta löytyvän lupalapun voi täyttää myös paikan päällä, jos kotona ei ole tulostusmahdollisuutta.

Muistilista leiripäivän varusteiden pakkaukseen:

• Ulkoiluun soveltuvaa vaatetusta, olemme ulkona joka säällä
  • Sään mukaan; juomapullo, hattu ja aurinkorasvaa
  • Hyvää leirimieltä
  • Leiripäivän osallistumismaksu on 5€. Sen voi maksaa työntekijälle paikan päälle saavuttaessa.
  • Mahdolliset lääkkeet, myös särkylääkkeet, jos on tarvetta. Ohjaajat eivät voi antaa lapselle muita kuin hänen omia lääkkeitään.

Jos tulee jotakin kysyttävää leiripäivään liittyen, ota yhteyttä Miraan puh.(0504680488)

Iloisin leiripäivä terveisin,

Mira, Tatu, Eija, Saara ja isoset

Lupa osallistua kesäleiripäivään

___________(NIMI)________________________________ saa osallistua Raahen seurakunnan järjestämälle leiripäivään Siikajoen pappilassa tai Paavolan seurakuntatalolla.

Päivässä otetaan valokuvia. Saako kuvia, joissa leiriläinen näkyy, käyttää seurakunnan toimintaa esiteltäessä (internetsivut, sosiaalinen media, lehdet, tiedotteet ja seurakunnan kuvakokoelmat): ______ saa käyttää ______ ei saa käyttää
Leiriläisten nimiä ei julkaista.

Onko leiriläisellä jokin sairaus, allergia, yliherkkyys, oppimisvaikeus, erityispelko, hiljattain tapahtunut suuri elämänmuutos, unissakävelytaipumus tai jokin muu asia, joka leirinjohtajan on hyvä tietää? ______ ei ole ______ kyllä on, mikä: __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Lääkitys, mikä: __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Huolehtiiko leiriläinen itse lääkityksestä? _____ kyllä _____ ei                               Lääkehoito-ohje (tarvittaessa): _________________________________________________________
Onko leiriläisellä mukana muita lääkkeitä tms. tuotteita? ____ ei ole ____ kyllä on, mitä: __________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

________________   ____ / ____ 2024______________________________________________________
Paikka ja päiväys huoltajan allekirjoitus

Tiedot ovat luottamuksellisia ja osallistujakortti hävitetään arkistoinnista säädettyjen lakien mukaisesti.