Tervehdys Teille, Leiriläinen ja Huoltaja!

Olet ilmoittautunut 11.-13.10. Kultalan leirikeskuksessa pidettävälle varhaisnuorten leirille. Tässä muutamia asioita, jotka teidän on hyvä tietää.

Linja-auto kyyditys: pe 11.10.

Pattijoen seurakuntatalo          klo 16.15
Raahen seurakuntakoti            klo 16.30
Ollinsaaren seurakuntakoti      klo 16.45
Saloisten seurakuntakoti          klo 17.00
8 – tietä Kultalaan.

Leiri alkaa perjantaina klo 17.15 ruokailulla. Jos tulet omalla kyydillä, tulethan leirikeskukseen vasta klo 17.00.

Sunnuntaina 13.10. tulemme koko leiriporukan kanssa Pattijoen kirkolle klo 12 alkavaan jumalanpalvelukseen. Leiriläiset ovat mukana toteuttamassa jumalanpalvelusta. Leirin varsinainen ohjelma loppuu Pattijoen kirkolle noin klo 13. Kutsumme leiriläisten perheet lämpimästi tervetulleiksi kirkkoon, ja sen jälkeen seurakuntakodille kirkkokahveille. Kahvien yhteydessä kuullaan lähetystyön kuulumisia Tansaniasta. Kahviosta voit myös ostaa käsitöitä lähetystyön hyväksi.

Muuta huomioitavaa:

Leiriläiset on vakuutettu tapaturmien osalta, mutta vakuutus ei kata leiriläisen omaisuutta.

Leiriläisille voi soittaa ohjaajien puhelinnumeroihin ja leiriläinen voi soittaa kotiin ohjaajien puhelimilla. Myös oman kännykän voi ottaa mukaan leirille, mutta jos sen käyttö on häiritsevää niin ohjaajat voivat takavarikoida ne esim. yön ajaksi. Muuta viihde-elektroniikkaa emme toivo otettavan mukaan leirille.

Toiminta- ja käyttäytymisohjeet:

Leiriläinen sitoutuu leirille tullessaan noudattamaan leirin sääntöjä. Ohjaajilla on oikeus poistaa leiriläinen leiriltä, jos sääntöjä ei kyetä noudattamaan neuvotteluista huolimatta.

Muutokset ja peruutukset

Jos leiriläinen joutuu perumaan osallistumisensa leirille tai ilmoittautumisen yhteydessä annettuihin tietoihin (esim. allergiat.) tulee muutoksia, niin ilmoittakaa muutoksista sähköpostilla osoitteeseen: nina.oksanen@evl.fi

Pakkaa mukaan:

□ ulkoiluun soveltuvaa vaatetus (ulkoilemme joka säällä :D)
□ peseytymisvälineet (hammasharja ja – tahna yms.),
□ aluslakana ja tyynyliina näiden lisäksi joko makuupussi tai pussilakana
□ oman kirjan, maskotin, pelin tai muuta tekemistä omaan huoneeseen voi ottaa mukaan. Tabletteja yms. pelilaitteita emme suosittele ottamaan mukaan.
□Leirimaksu 10€
□ Mahdolliset lääkkeet, myös särkylääkkeet, jos on tarvetta. Ohjaajat eivät voi antaa lapselle muita kuin hänen omia lääkkeitään. Säännöllisesti lääkityksestä kirjallinen ohje osallistujakorttiin.
□ Oheisesta linkistä ladattava osallistujakortti täytettynä tai käsin kirjoitettuna vastaavat tiedot leiriläisestä LUPA OSALLISTUA LEIRILLE 2019

Tärkeintä on, että varustaudut leirimielellä, johon kuuluu sopeutuminen erilaisiin kavereihin ja yhteisiin sääntöihin.

Leirillä ei ole kioskia, mutta omia herkkuja voi ottaa mukaan muutamalla eurolla niin halutessaan.

Leiriterveisin leirinohjaajat: Nina p. 0406710673, Maija ja Sakari