Tervehdys Teille, Yö kirkkoilija ja Huoltaja!

Olet ilmoittautunut 16.-17.11. Raahen kirkossa olevaan Yö kirkossa -tapahtumaan. Tässä muutamia asioita, jotka on hyvä tietää tapahtumasta etukäteen.

Tapahtuma alkaa lauantaina ruokailulla Raahen seurakuntatalossa klo 12

Sunnuntaina 17.11. klo 10 toteutamme vielä jumalanpalveluksen kirkossa. Myös tapahtumaan osallistuvien perheenjäsenet ovat lämpimästi tervetulleita kirkkoon, ja sen jälkeen seurakuntakodille kirkkokahveille. Tahtumasta voi lähteä kotimatkalle, kun kirkkokahvit ja mehut on juotu eli n. klo 11.30

Muuta huomioitavaa:

Tapahtumaan osallistujat on vakuutettu tapaturmien osalta, mutta vakuutus ei kata heidän omaisuuttaan.

Osallistujat tavoittaa tarvittaessa ohjaajien puhelinnumeroista. Myös oman kännykän voi ottaa mukaan, mutta jos sen käyttö on häiritsevää niin ohjaajat voivat takavarikoida ne esim. yön ajaksi. Muuta viihde-elektroniikkaa emme toivo otettavan mukaan leirille.

Toiminta- ja käyttäytymisohjeet:

Tapahtuman osallistujat sitoutuvat tapahtumaan tullessaan noudattamaan tapahtuman sääntöjä. Ohjaajilla on oikeus poistaa lapsi tapahtumasta, jos sääntöjä ei kyetä noudattamaan neuvotteluista huolimatta.

Muutokset ja peruutukset

Osallistumisen peruutukset ja ilmoittautumisen yhteydessä annettuihin tietoihin (esim. allergiat.) tulleet muutokset sähköpostilla osoitteeseen: sakari.salo@evl.fi

Pakkaa mukaan:

□ yöpymisvarusteet: esim. patja, makuupussi ja tyyny. Kirkossa yöpymiseen soveltuvat tilat ovat kapeita, joten kovin leveille patjoille tilaa on rajallisesti.
□ ulkoiluun soveltuvaa vaatetus (tapahtumassa myös ulkoillaan).
□ peseytymisvälineet (hammasharja ja – tahna yms.) tapahtuman aikana ei ole mahdollista käydä suihkussa.
□ Taskulamppu
□ oman kirjan, maskotin, pelin tai muuta tekemistä  voi ottaa mukaan. Tabletteja yms. pelilaitteita emme suosittele ottamaan mukaan.
□ Mahdolliset lääkkeet, myös särkylääkkeet, jos on tarvetta. Ohjaajat eivät voi antaa lapselle muita kuin hänen omia lääkkeitään. Säännöllisesti lääkityksestä kirjallinen ohje osallistujakorttiin

□ Oheisesta linkistä ladattava osallistujakortti täytettynä tai käsin kirjoitettuna vastaavat tiedot osallistujasta LUPA OSALLISTUA LEIRILLE 2019

Mukaan voi ottaa vähän karkkia tai muuta herkkua. Mutta sotkevia sipsejä, suolakeksejä, juomia joita ei saa uudelleen suljettua yms. ei kirkon tiloihin voi tuoda.

Tärkeintä on, että varustaudut hyvällä mielellä ja valmistaudut sopeutumaan erilaisiin kavereihin ja yhteisiin sääntöihin.

Yökirkkoterveisin: Sakari p. 0406710635, Maija ja Nina