Voit ilmoittautua täällä ehtoollishartauteen. Ehtoollisenvietto on alla näkyvän listan mukaisesti 3.-4.3. klo 17, 18 ja 19. Kuhunkin tilaisuuteen mahtuu max. 10 henkilöä. Ilmoittautumaan pääset alla olevasta linkistä. Ilmoita yksi henkilö kerrallaan. Eli jos ilmoitat useamman henkilön, niin tee jokaisesta oma ilmoittautuminen. Valitse alasvetovalikosta oikea ryhmä ja kirjoita etu- ja sukunimesi ja puhelinnumerosi. Voit ilmoittautua myös puhelimitse kirkkoherranvirastoon numeroon (08) 2132 610. Virasto auki ma-pe klo 9-15.

Tule kirkkoon oikeaan ajankohtaan. Jos et pääsekään paikalle, niin voit peruuttaa ilmoittautumisesi puhelimitse soittamalla kirkkoherranvirastoon tai alueen papille. Voit tehdä peruutuksen myös sähköisesti tästä linkistä.

Ajankohdat ja kirkot:

3.3. klo 18 - Pattijoki