Maata Näkyvissä - Pohjoinen Ulottuvuus

MN- Pohjoinen ulottuvuus 2024

Tornio, Tapahtumakeskus Toranda

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Maata Näkyvissä - Pohjoinen Ulottuvuus kajahtaa käyntiin tapahtumakeskus Torandassa, Torniossa!

Maata Näkyvissä - Pohjoinen Ulottuvuus
- On yksi festaripäivä, joka koostuu kahdesta konserttiosuudesta, ruokailusta, ohjelmastudioista sekä oheisohjelmasta.
- Järjestetään ensikertaa 17.8.2024 Torniossa, ja on tänä vuonna pääsymaksultaan ilmainen kaikille osallistujille!
- Portit avautuvat tapahtumapaikalle klo 12 ja ensimmäinen konserttiosuus alkaa kello 14. Tapahtuman tilaisuus loppuu noin kello 22.15.

Lähtö Raahesta klo 10.00. Takaisin Raahessa n. klo 1.00.

1. Konserttiosuus klo 14-16
Esiitymässä Kotiinpalaajat, Freesia, MNF- Pohjoinen Ulottuvuus House Band, Katja Konttajärvi & Karoliina Juntti.

Ruokailu/oheistoiminta/studiot 16-19

2. Konserttiosuus klo 19-22.15
Esiintymässä Julius Virtasalo, Park7, Juhani Tikkanen, PapiPike, Katja Konttajärvi & Karoliina Juntti, Samuli Luomaranta.

Lisäksi konserteissa nuorten puheenvuoroja ja ohjelmaa.

STUDIOT

Tapahtumassa mahdollisuus osallistua ohjelmastudioihin. Ohjelmastudioita festareilla on 4 ja niihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.
Holy Word - Henri Räisänen
"Tuu tutustuun raamattuun matalalla kynnyksellä yhdessä minä, sinä, me ja ennenkaikkea JEESUS!"

Kutsumus - Juhani Tikkanen
"Tuu kuunteleen, mitä Juhanin tarina kertoo kutsumuksesta"

Vaikuttajanuoret - Oulun Hiippakunta
"Toimitko sun seurakunnassa nuorten vaikuttajaryhmässä? Tää Studio on just sulle! Tuu tapaamaan vaikuttajanuoria Oulun Hiippakunnan alueelta ja kokemaan pieni hemmoitteluhetki ja näkemään muita vaikuttajanuoria"

Old School - tapaaminen
"Tänne kutsutaan kaikki entiset seurakuntanuoret ja nuoren mieliset. Paikalle myös kutsuttu iso joukko entisiä työntekijöitä. Tuu näkemään ja muistelemaan hyviä aikoja"

Oheistoimintaa konserttien välissä;
Holy Cafe, Swedish Candy, Beach Volley, Riparileikkejä, Benjitramppis, Sumopuvut, Happy Face-festarimeikki.. Tapahtumassa sinä, minä, muut nuoret, Jeesus, yhteys ja paljon muuta kivaa!!

2. RUOKAILU
Tapahtumassa on mahdollista varata lämmin päivällinen. Ruokailun järjestää ja siitä vastaa tapahtumakeskus Toranda. Päivällisen hinta on 10e/hlö.

Paikan päällä on mahdollisuus ostaa edulliseen festarihintaan suolaista ja makeaa. Tornion srk nuorten Holy Cafe palvelee myös koko tapahtuman ajan.

3. ILMOITTAUTUMINEN
Aukeaa tällä sivulla 22.7. klo 8.00 ja päättyy 2.8. klo 23.55.
  • Nuorille Nuorille

Raahe, Vihanti, Siikajoki, Saloinen, Pattijoki, Siikajoki, Siikajoki