Maata Näkyvissä Festarit

pe 17.11. klo 8.00
mnf23

Muu tila

Ilmoittautuminen alkaa 2.10.2023 08.00

Festarin teemana on tänä vuonna Et ole yksin!
"Herra itse kulkee sinun edelläsi. Hän on sinun kanssasi, hän ei jätä sinua yksin eikä hylkää sinua. Älä lannistu, älä pelkää." 5. Moos.31:8

Maata Näkyvissä -festarit järjestetään Turun Gatorade Centerissä ja messukeskuksessa. Pohjoismaiden suurin kristillinen nuorten viikonlopputapahtuma järjestetään edelleen turvallisesti ja upeasta tunnelmasta ja sisällöstä tinkimättä. Tapahtuman järjestävät Sleyn nuorisotyö ja joukko Turun evankelis-luterilaisia seurakuntia.

Ohjelma on pullollaan suomigospelin helmiä ja uusia tulokkaita. Merkillepantavaa onkin se, että musiikin osalta tänä vuonna mennään täysin kotimaisella kattauksella. Tämän vuoden Maata Näkyvissä -festareiden ohjelman suurimpia nimiä ovat koko kansan tuntema Ilta, toistaiseksi viimeisen jäähallikeikkansa heittävä kls. sekä räppigenren suurnimet PapiPike ja Immanuel. Gatorade Centerin lavalle nousevat myös muiden muassa Juhani Tikkanen, Mikko Vaismaa, Park 7 ja vuosien tauon jälkeen raskaan musiikin superyhtye TERA. Tapahtuman pääpuhujana toimii ensimmäistä kertaa amerikkalainen Sarah Salzberg.


Katso festariohjelma, lisätietoa bändeistä yms. festareitten omilta sivuilta www.maatanakyvissa.fi

Raahen seurakunta järjestää retken hintaan 80 euroa. Se sisältää bussimatkan, ruokailun meno ja paluu pysähdyksellä, viikonlopun tapahtuman lipun, ruokailut tapahtumapaikalla ja majoituksen.


ILMOITTAUTUMINEN alkaa ma 2.10. klo 8.00. ja päättyy 8.10 klo 23.59. Voit ilmoittautua tällä sivulla tai nuorten whatsapp ryhmästä saatavan linkin kautta.

ILMOITTAUTUMINEN RETKELLE ON SITOVA.

Mikäli nuoren tai nuoren perheen taloudellinen tilanne on tällä hetkellä heikko, on retkestä mahdollista saada maksuvapautus diakoniatyön kautta. Lisätitetoja ilmoittautumislomakkeessa.
  • Nuorille Nuorille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Raahe, Vihanti, Siikajoki