Esko Jurvelinin lauluoppilaat ry:n joulukonsertti

Siikajoen kirkko

Esko Jurvelinin lauluoppilaat ry:n laulajat konsertoivat Siikajoen kirkossa jo kolmatta kertaa peräkkäin! Luvassa on jouluisia yksinlauluja sekä iltahartaus. Tänä vuonna konsertissa ovat mukana Juha Hakulinen, Ville-Veikko Telkki, Jani Rasinkangas ja Jouni Jokitalo. Urkureina toimivat Niina Ylikulju ja Taija Kaikkonen.

Esko Jurvelinin Lauluoppilaat ry on vuonna 1989 perustettu voittoa tavoittelematon yhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on Esko Jurvelinin opetuksessa laulua opiskelevien tai opiskelleiden lauluharrastuksen edistäminen, jäsenten yhteenkuuluvuuden ja toveruuden lisääminen laulumusiikin parissa sekä Oulun seudun musiikkielämän rikastuttaminen.

Omien konserttiensa ja musiikki-iltojensa järjestämisen lisäksi Esko Jurvelinin Lauluoppilaat vierailevat mm. seurakuntien järjestämissä konserteissa ja musiikkitilaisuuksissa. Lauluoppilaiden tunnetuin tapahtuma on vuosittain 21.12. järjestettävä, hyvin perinteikäs Tuomaanpäivän joululauluilta.

• Musiikki Musiikki

Siikajoki