Raahe Gospel 2021

Raahen kirkko

Nuorten Gospeltapahtuma Raahen kirkossa

Raahe Gospel järjestetään lauantaina 27.2.2021 klo 19.00 Raahen kirkossa. Voit ilmoittautua konserttiin 12.-25.2. tai liittyä mukaan striimiin seurakunnan sivuilta.

Tapahtumaan tulevat duo Miika & Miika. Miikat Lamminmäki ja Luomaranta vaikuttavat yhtyeissä Park 7 ja Kotiinpalaajat. Park 7 on soittanut satoja keikkoja ympäri maailmaa ja 2020 bändi solmi levytyssopimuksen amerikkalaisen Burtonwood Recordsin kanssa. Kotiinpalaajat on tuttu mm. Maata Näkyvissä -festareiden tunnuskappaleen "Mitä mä pelkään" tekijänä ja esittäjänä.

Miika & Miika duo-keikoilla myös ohjelma- ja manageritoimisto Puisto Liveä pyörittävät nuoret miehet soittavat bändiensä lauluista harvoin kuultuja akustisia versioita ja ottavat aikaa tarinoiden kertomiselle ja yleisön kanssa juttelulle. Nämä akustiset keikat ovat harvinaisia ja ainutlaatuisia hetkiä sekä muusikoille että yleisölle.