Pyhäinpäivän iltakirkko

Raahen kirkko

Pyhäinpäivä, "Pyhien yhteys"

Koronatilanteesta johtuen Pyhäinpäivän iltatilaisuudet Raahen kirkossa pidetään kahtena eri tilaisuutena klo 16 ja klo 18 (kirkon väkimäärän rajoitukset).
Klo 16 Pyhäinpäivän iltatilaisuuteen kutsutaan omaiset, joiden läheinen kuollut ajanjaksolla: 2019 Pyhäinpäivästä - 30.4.2020 saakka välisenä aikana.
Klo 18 Pyhäinpäivän iltatilaisuuteen kutsutaan omaiset, joiden läheinen kuollut ajanjaksolla: 1.5.2020 alkaen - Pyhäinpäivään 2020 saakka välisenä aikana.

Tilaisuudessa luetaan vuoden aikana kuolleiden seurakuntalaisten nimet ja sytytetään kynttilä heidän muistolleen, mikäli asiasta on omaisten kanssa sovittu hautajaisjärjestelyjen yhteydessä.
Edesmenneiden omaisia kutsutaan erityisesti mukaan, olette lämpimästi tervetulleita Pyhäinpäivän iltakirkkoon.

Iltakirkon toimittaa Teemu Kakkuri, kanttorina Jouni Pietiläinen. Musiikkiavustajina Raahen musiikkiopiston Suzuki-soittajat.

Tilaisuuteen liittyvät tiedustelut: Kirkkoherranvirasto p. 08 2132 610

Raahe