Pyhäinpäivän iltakirkko

Paavolan kirkko

Pyhäinpäivä, "Pyhien yhteys"

Koronatilanteesta johtuen Pyhäinpäivän iltatilaisuudet Paavolan kirkossa pidetään kahtena eri tilaisuutena klo 17 ja klo 19 (kirkon väkimäärän rajoitukset).
Klo 17 Pyhäinpäivän iltatilaisuuteen kutsutaan omaiset, joiden läheinen kuollut ajanjaksolla: 2019 Pyhäinpäivästä - 30.4.2020 saakka välisenä aikana.
Klo 19 Pyhäinpäivän iltatilaisuuteen kutsutaan omaiset, joiden läheinen kuollut ajanjaksolla:1.5.2020 alkaen - Pyhäinpäivään 2020 saakka välisenä aikana.

Tilaisuudessa luetaan vuoden aikana kuolleiden seurakuntalaisten nimet ja sytytetään kynttilä heidän muistolleen, mikäli asiasta on omaisten kanssa sovittu hautajaisjärjestelyjen yhteydessä.
Edesmenneiden omaisia kutsutaan erityisesti mukaan, olette lämpimästi tervetulleita Pyhäinpäivän iltakirkkoon.

Iltakirkon toimittaa Mira Pauna. Kanttorina Asko Rautakoski, musiikkiavustajana Jani Rasinkangas.

Tilaisuuteen liittyvät tiedustelut: Kirkkoherranvirasto p. 08 2132 610

Edesmenneiden omaisia kutsutaan erityisesti mukaan, olette lämpimästi tervetulleita pyhäinpäivän iltajumalanpalvelukseen