Kirkonmäki Soi - Kesäillan sävelhartaus

Raahen kirkko

Viatonta iloa

""Musiikki luo viatonta iloa, se on ainoa mikä voi auttaa ahdistuksissa"
Martti Lutherin ajatus elämän kauneudesta ja musiikista Jumalan lahjana ja kristillisen uskon ilmentymänä kuvaa kokemustani muusikkona, kauneuden välittäjänä. Kauneus ei pelasta maailmaa, mutta voi tuoda voimaa ja lohtua arkeen."

Pauliina Hyry (s.-64 Mikkeli) on espoolainen kirkkomuusikko ja urkutaiteilija. Hän konsertoi aktiivisesti kotimaassa ja on esiintynyt useissa kotimaisissa urku- ja musiikkitapahtumissa sekä ulkomailla. Director Musices Pauliina Hyry toimii Espoon Leppävaaran seurakunnan A-kanttorina.

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelma 10 e. Konsertti näkyy myös seurakunnan YouTube-kanavalla.

Sävelhartauden jälkeen iltateet srk-kodin pihalla (vapaaehtoinen käteismaksu musiikkityön hyväksi).

Raahe