Vapaaehtoistoiminnan kurssipäivä

Raahe, Kirkkoherranvirasto - kokoustila

Koulutus uusille vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille

Ilmoittautuminen to 12.3.2020 mennessä.
Kaipaatko uutta sisältöä elämääsi?
Haluatko arkeesi iloa, jota saat yhdessä tekemisestä?
VAPAAEHTOISTOIMINNAN KURSSIPÄIVÄ
RAAHESSA la 21.3.2020 klo 9.00-16.00
Raahen kirkkoherranviraston kokoushuoneessa (Kirkkokatu 33, 2krs. käynti sisäpihan puolelta)

Kurssilla saat perustietoa vapaaehtoistoiminnasta, erilaisista toimintamuodoista sekä valmiuksia toimia vapaaehtoisena. Koulutukseen osallistuminen ei vielä edellytä sitoutumista vapaaehtoistoimintaan, vaan tarjoaa mahdollisuuden pohtia millainen vapaaehtoistoiminta sopii juuri Sinulle. Kurssipäivän työskentely-menetelminä ovat keskustelut ja ryhmätyöskentely.
Kurssipäivä on osallistujille ilmainen, sisältäen lounaan ja kahdet kahvit. Osallistumisesta saa myös todistuksen.

Ilmoittautumiset to 12.3.2020 mennessä Raahen kirkkoherranvirastoon ma-pe klo 9-15 puh. 08 2132 610 tai tämän sivun linkin kautta.

Kurssin järjestäjät: Raahen seurakunta, Raahen Psyyke ry, Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä sekä Raahen seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry/OmaisOiva (Veikkaus tukee toimintaamme)

Raahe, Siikajoki, Vihanti

diakonissa
Raahe