Moottoripaja

Moottoripaja 13-19-vuotiaille nuoriso kahvila Cupin takana.

Elämän todellisuutta rasvamontusta käsin!

13-19-vuotiaille nuorille pajailtoja jossa laitetaan hyvässä yhteishengessä autoja ja mopoja kuntoon. Ohjaajat auttavat ja neuvovat koneiden parissa sekä kohtaavat nuoria työskentelyn lomassa.

Tavoitteena on tarjota pienryhmäpainotteista moottoripajatoimintaa paikkakunnan nuorille mahdollisen auton tai mopon laittamisen merkeissä.
Moottoripajatoiminnan tavoitteena on vahvan sosiaalisen tuen antaminen nuorille toiminnallisin keinoin. Moottoripajaan tullaan kaverien kautta, kouluyhteistyön, seurakunnan ja nuorisotoimen yhteistyön kautta. Pajalle ei ole kynnystä ja ovi on iso. Moottoripaja ei ole loppusijoituspaikka vaan uuden alku.

Moottoripajailtoja järjestetään Cupin tiloissa Fellmannin puistokadulla. Toiminta on avoin kaikille. Tule tutustumaan!

Pääset mukaan pajan Whatsapp ryhmään lähettämällä liittymisviestin numeroon 0504647913

Järjestämässä Raahen nuorisotoimi, Raahen seurakunta ja Raahe opisto.

Raahe