Lauluyhtye Soinnun joulukonsertti

Sointu Joulu

Lauluyhtye Soinnun Joulukonsertti

Vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelma 10 e

Sointu on entisten ja nykyisten himankalaisten naisten lauluryhmä, joka on syntynyt palavasta halusta laulaa yhdessä Jumalamme kiitokseksi ja kunniaksi. Seurakunnan nuortenkuorosta ulos kasvaneet naiset päättivät jatkaa yhdessä laulamista ja perustivat Soinnun vuonna 2009.
Soinnun toiminta koostui alkuvuosina erilaisista projekteista, joista ensimmäinen oli Tyhjän sylin ilta lapsensa menettäneille, lasta kaipaaville ja heidän rinnalla kulkeville. Kesällä 2011 sai ensiesityksensä draamallinen, kansanlauluihin perustuva Elämänkaari, joka kehittyi ja huipentui seuraavana kesänä Pahkalan Tervahaudalla. Soinnun vuosittaisesta joulukonsertista Himangan kirkossa on muodostunut monelle Soinnun kuulijalle sekä laulajille itsellemme tärkeä jouluperinne. Vuonna 2016 joulukonsertti toteutettiin ensimmäisen kerran useammalla paikkakunnalla. Vuosien aikana Sointu on järjestänyt myös kahvikonsertteja, gospelmessuja, esittänyt Suomalaista messua sekä ollut mukana monissa erilaisissa hengellisissä tilaisuuksissa. Keväällä 2015 toteutui pitkäaikainen haave levystä, joka sai nimekseen Taivaan valoa. Vuonna 2019 Sointu työstää joululevyä, joka julkaistaan jouluksi 2019.
Sointu koostuu neljästätoista naisesta ja taiteellisena johtaja toimii Sari Pahkala. Sointu esiintyy vaihtelevasti pianon tai kokonaisen soitinyhtyeen säestyksellä.

la 25.1.2020 klo 19.00 - ke 29.1.2020 klo 19.30

Pattijoen seurakuntatalo