Retkeilykerho

YouTube-video

Retkeilykerho on verkossa toimiva retkeilyryhmä. Ryhmä on kaikille avoin ja sen toimintaan voi osallistua haluamallaan tavalla. Toimintaan osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista. 

Retkeilykerhon ohjelma

1. kerho: 
Pyöräretki. 

YouTube-video

Reittiohjeet metsäkirkolle. Vihreällä karttaan on merkitty maastopyöräilyyn soveltuvia polkuja.

2. kerho
Herkutteluretki

YouTube-video

3. kerho
Linturetki. 

YouTube-video

4. kerho 
Patikkaretki. 

YouTube-video

Tulosta tästä luontopolun kartta

5. ja 6. Kerhokerrat julkaistaan mahdolisesti myöhemmin, jos kokoontumisia jälleen rajoitetaan. 

QR -koodit

Retkeilykerhon retkikohteista löydät lisää kerhoon liittyvää sisältöä tehtävärastilta löytyvän QR -koodin kautta. Jotta voisit lukea QR-koodeja mobiililaitteella (matkapuhelimella tai tabletilla), sinulla tulee olla

  • kameralla varustettu mobiililaite (älypuhelin tai tabletti)
  • mobiililaitteeseen asennettu QR-koodin lukijaohjelma (QR code reader). Joissakin laitteissa lukija on jo valmiiksi asennettuna. 
  • Internet-yhteys 
  • QR-koodin lukijaohjelmat ovat yleensä maksuttomia.

Retkipassi

Jokaisen kerhokerran retkikohteessa QR-koodin takaa löytyvässä videossa on myös yksi Raamatun jae. Kerää alla olevaan passiin nämä Raamatun jakeet. (Voit tallentaa kuvan puhelimeesi ja merkitä jakeet kuvaan kännykän kuvan muokkaus toiminnolla. Jos olet kerännyt passiin leiman 4. ensimmäiseltä kerhokerralta palauttaa se Sakarille numeroon 040 6710635 myös vajaa passi kannattaa palauttaa viimeistään 15. päivä kesäkuuta. Jokaisesta siihen mennessä kerätystä merkinnästä saa palkinnon. 

 

 

 

 

 

 

 

Retkeilykerhon WhatsApp -nuotiopiiri

 

 

 

Retkeilykerhon WhatsApp -ryhmässä voit kertoa omia retkeilyjuttuja, jakaa ja pyytää retkeily vinkkejä jne. Liity mukaan lähettämällä viesti Sakarille p. 040 671 0635