Ryhmä 1

Tärkeät päivämäärät:

• Aloitusinfo 11.12. Pattijoen seurakuntatalolla klo 18 (myös vanhemmat tervetuloa)
  • Kauneimmat joululaulut 15.12. klo 18 Raahen kirkossa
  • Nuorten toimintaan tutustuminen 10.1. klo 20-21 Seurakunnan kesäkoti Raahe (mahdollisuus jäädä iltaa viettämään kesiksen avoimiin)
  • Rippikoulukaruselli 18.1. klo 13-16 Raahen seurakuntakoti ja kirkko
  • Nuorten Raamis 27.1. klo 19 Pattijoen Pappila
  • Yhteisvastuukeräys 5. ja 6.2.  Meidän ryhmän keräystuotto oli: 311,24 €!!
  • Viikonvaihdeleiri 15.-16.2. Kultalan leirikeskuksessa (Kultalantie 125), päättyy klo 18 alkavaan messuun Raahen kirkossa.  (Sivun alaosassa tarkempi info-leiristä)
  • Raahe Gospel 22.2. klo 18-20 Antinkankaan koulu
  • Lähiopetuspäivä 27.2. klo 16 - 20 Raahen seurakuntakodilla

• Leiri 29.2.-6.3.

• Konfirmaatio 8.3. Raahen kirkossa klo 10. Rippikoululaiset tulevat klo 9.30  Raahen seurakuntatalolle.

Hei, rippikoululainen ja kotiväki!
Tässä tietopaketti tulevasta talvirippileiristä.

Lähtö
Raahen kirkolta la 29.2. Klo 9:00

Leirivarusteet
Kyniä ja vihko.
Peseytymisvälineet, pyyhe, hammasharja, yms.
Uimapuku/housut, jos haluaa käydä avannossa saunasta.
Makuupussi, aluslakana, tyynyliina. Jos ei makuupussia: aluslakana, päällyslakana, tyynyliina.
Vaihtovaatteita. (LÄMPIMÄT SUKAT/TOSSUT myös sisälle, lattiat aika viileät)
Ulkoleikkeihin ja -peleihin soveltuvat vaatteet ja kengät.
Mahdolliset allergia- ym. Henkilökohtaiset lääkkeesi. Työntekijät eivät saa antaa mitään lääkkeitä.

Pysähdymme matkalla huoltoasemalle ja leirillä on kioski. Näitä varten voi varata vähän taskurahaa.

Leirimaksu
Leirimaksu on 65€
Eräpäivä 26.2.2020  (merkitse maksupäiväksi mielellään eräpäivä)
Tilinumerot:
FI16 2007 3800 0016 07 (Nordea)
FI75 5381 0310 0021 99 (OP)
Viestiin: "Rippikoulumaksu, ryhmä 1, Rippikoululaisen nimi"

Leirimaksuun voi anoa vapautusta vapaamuotoisella hakemuksella taloustoimistosta.

Tapaturmavakuutus
Seurakunta on ottanut leirien ajaksi jokaiselle rippikoululaiselle tapaturmavakuutuksen.

Vierailu leirillä
Varsinaista vierailuaikaa emme pitkän etäisyyden vuoksi järjestä, mutta jos perheenne sattuu liikkumaan leirikeskuksen maisemissa (os. Suvirannantie 250, 62830 Luoma-aho), on vierailu leirillä mahdollista työntekijöiden kanssa sopien.

Ulkoläksyt
Leirin aikana kuulustellaan tästä linkistä löytyvät ulkoläksyt. Opettelethan ne jo etukäteen ulkoa! Ulkoläksyjen suorittaminen on ripille pääsyn ehto. Kaste- ja lähetyskäsky kuulustellaan leirin ensimmäisenä päivänä.

Leirille ei saa tuoda aineita tai laitteita, joista voi olla haittaa opiskelulle, viihtyvyydelle, turvallisuudelle tai leirisääntöjen noudattamiselle

Näitä ovat mm. Päihteet, kannettavat tietokoneet, taulutietokoneet eli tablet -laitteet, pelikoneet, energiajuomat ja kaiuttimet (aktiivi tai muut).

Peruuntumiset
Jos et voi syystä tai toisesta osallistua leirille, ilmoita siitä mahdollisimman pian ryhmän työntekijöille alla oleviin numeroihin.

Paluu
Lähdemme kotia kohti pe 6.3. Klo 13. Tulemme Raahen kirkolle, jossa pidämme vielä lyhyen konfirmaatioharjoituksen harjoitus päättyy n. klo 17.30 - 18, jonka jälkeen kirkolta voi lähteä kotiin.

Parhain leiriterveisin,
Sakari Salo, p. 040 671 0635
Marko Visuri, p. 040 6710 637,
Matias Leskinen