Hei vain!

Heinäkuu on jo kääntynyt loppua kohden ja on taas aika kerhoilla kotoa käsin.

Kotimaanmatkailu ja erityisesti omien lähiseutujen tutkiminen on noussut tämän kesän kansalliseksi teemaksi, jos uutisia on uskominen. Mekin diakoniatiimissä halusimme olla aallon harjalla. Lähde siis kanssamme pienelle retkelle, jossa kierrämme ensin kaikki Raahen seurakunnan kirkot ja jonka jälkeen suuntaamme kesäiselle saunaretkelle saareen.

Kirkkoretkivideon kertojana ja editoijana Alex Anttila, ja kuva- ja videomateriaalin ovat kuvanneet diakoniatyöntekijät Hannele, Anna-Liisa, Jenni, Veera ja Alex, sekä seurakuntamestarimme Sirkka.

Videossa käytetty taustamusiikki:

"Sincerely" Kevin MacLeod (incompetech.com)
Licensed under Creative Commons: By Attribution 4.0 License

Tämänkertainen kerhomme muodostuu kolmesta videosta. Saat videot koko ruudun kokoiseksi klikkaamalla ensin sen päältä (video lähtee päälle) ja sen jälkeen oikeassa alakulmassa olevaa neliötä. Pois kokonäytön tilasta pääset klikkaamalla esc-näppäintä. Suurempana videoiden seuraaminen on helpompaa.

Ota mukava asento, nyt mennään!

Jumppahetki

Tällä kertaa lähdemme kesäiselle saunaretkelle saareen, tuolijumpan muodossa.

Muistathan tälläkin kertaa huomioida turvallisuuden, tee liikkeet omien mahdollisten rajoitteittesi mukaan ja omaa kehoasi kuunnellen. Pidä puhelin lähellä ja laita jalkaan liukumattomat sukat, tossut tai kengät.

Videon on tuottanut Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri - Eksote

Heinäkuun hartaushetki

Hartauden raamatunkohtana psalmi 131

Hartaudessa esiintyvän laulun, Turvapaikka, on säveltänyt ja sanoittanut Jukka Salminen

Toivottavasti viihdyit kanssamme. Nähdään virtuaalikerhoillen taas ensi kuussa!

Sinua siunaten,

diakoniatiimiläiset

Ps. Muistathan, että me diakoniatyöntekijät olemme täällä sinua varten myös kesällä. Tavoitat meidät puhelimitse arkisin päiväsaikaan ja yhteystietomme löydät tämän sivun ylälaidasta, klikkaalla kohtaa yhteystiedot. Virtuaalikerhojen 1 & 2 lopuista löydät myös kattavan tietopaketin erilaisista auttavista puhelinnumeroista.