10-synttärit

10-synttärit on kaikkien vuonna 2010 syntyneiden yhteiset juhlat. Synttäreiden ohjelmassa on Taikuri Roopen hauskaa taikuutta, herkuttelua ja yllätyksiä . Tänä vuonna järjestetään poikkeuksellisesti useammat juhlat.

Vihannin seurakuntatalolla ke 25.11. klo 17 
Pattijoen seurakuntatalolla (järjestetään koronatilanteen niin salliessa)
Ruukin seurakuntatalolla (järjestetään koronatilanteen niin salliessa)

Toiveemme on, että Pattijoen alueella asuvat lapset ilmoittautuisivat ensisijaisesti klo 16 alkavaan juhlaan ja muualta Raahen alueelta tulevat klo 18 alkavaan tilaisuuteen. 

Synttäreille ilmoittaudutaan tästä 

Synttärit järjestetään mikäli koronavirustartuntatilanne säilyy Raahen ja Siikajoen alueella rauhallisena. Synttäreiden väkimäärä on rajattu laskennallisesti tilan koon mukaisesti ja juhlissa huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Emme voi kuitenkaan taata, että lasten väliset turvavälit säilyisivät koko juhlan ajan. Tästä syystä on erityisen tärkeää, ettei synttäreille osallistuta mikäli lapsella on flunssaoireita tai jotain hänen perheenjäsenistään on kehotettu pysymään kotona tartunnan tai mahdollisen tartunnan vuoksi. 

Lapsen mukana voi olla yksi aikuinen saattaja, mutta rajoitetun osallistuja määrän vuoksi toivomme, että saattaja on mukana vain, jos lapsi ei pysty osallistumaan juhliin itsenäisesti. 

 

Juhlista vastaavat työntekijät:

Nuorisotyönohjaaja
Raahe
Koulutie 8
92140 Pattijoki

Varhaisnuorisotyö | Varhaisnuoriso- ja nuorisotyöntiimin lähiesimies