Olli Antero Lohi
(s. 6.11.1978) on suorittanut teologian maisterin tutkinnon Joensuun yliopistossa 25.4.2006. Hänet on vihitty papiksi Oulussa 4.6.2006. Lohi on suorittanut pastoraalitutkinnon Oulun hiippakunnan tuomiokapitulissa 13.3.2014 sekä seurakuntatyön johtamisen tutkinnon 16.12.2015 arvosanalla 2+/3.
Lohi on toiminut seurakuntapappina Raahen seurakunnassa sekä Kalajoen seurakunnassa Himangan kappeliseurakunnan kappalaisena yhteensä vajaa 5 vuotta. Lisäksi hän on toiminut pappina Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen palveluksessa yhteensä 7 vuotta. Lohi on siten toiminut papin virassa yhteensä vajaa 12 vuotta.
Näin Olli Lohi vastasi hänelle esitettyihin kysymyksiin hänen taustastaan, kirkkoherran tehtävistä, Raahen seurakunnasta, johtajuudesta sekä taloudesta. Vastauksiin pääset TÄSTÄ
Seurakuntaviikkosivuilla julkaistuun Ollin haastatteluun pääset TÄSTÄ
Vaalisaarnansa Olli Lohi toimitti Raahen kirkossa sunnuntaina 9.9.2018. Vaalisaarnatallenteeseen seurakunnan YouTube-kanavalla pääset TÄSTÄ
Koko vaalinäytejumalanpalveluksen äänitallenne löytyy TÄÄLTÄ