Seurakuntavaalien ehdokkaat

syyskuu 19, 2018
Seurakuntavaalit pidetään 18.11.2018. Raahen seurakunnassa seurakuntavaaleihin perustettiin neljä valitsijayhdistystä: Elävä seurakunta – Lähellä ihmistä, Kristillisten perusarvojen puolesta, Tulkaa kaikki sekä Yhteinen seurakunta.
Valitsijayhdistykset ovat tässä aakkosjärjestyksessä. Vaalilautakunta arpoo ehdokaslistojen numerot myöhemmin.
Elävä seurakunta – Lähellä ihmistä -ehdokaslista:
Flink Vesa, Huhtamäki Mika, Hänninen Katja, Knuutila Salme, Laulumaa Oili, Nikula Pauli, Palokangas Esa.
Kristillisten perusarvojen puolesta -ehdokaslista:
Pohto Juhani, Lepistö Lauri, Savela Saana, Luttinen Erkki, Veteläinen Antero, Hyväri Maria, Nauha Laura, Paakkonen Yrjö, Sikala Jani, Keinänen Reijo, Havia Risto, Aulakoski Antero, Myllymäki Suvi, Karjula Anna, Nauha Saara, Kantola Eila.
Tulkaa kaikki -ehdokaslista:
Aho Sirpa, Elonheimo Pekka, Sorvari Seppo.
Yhteinen seurakunta -ehdokaslista:
Asplund Aino, Heikkilä Maija-Liisa, Hänninen Markku, Härkönen Pirjo, Ingerttilä Jukka, Isokääntä Noora, Jauhiainen Janne, Junnila Kari, Juntunen Katri, Kankaala Matti, Kankaanpää Pekka, Karppinen Aimo, Kastell Harri, Kauppila Pekka, Kinnunen Kaarina, Korhonen Marika, Koski Mervi, Lackström Tuuli, Lantto Risto, Leinonen Sirkku, Lumiaho Mikko, Miettunen Hanna, Mustonen Tuula Kaisa, Määttä Teemu, Niemi Sanna, Pahkasalo Harri, Pehkonen Kaarina, Perander Jorma, Piippo Seija, Pitkänen Manu, Pitkänen Pasi, Rahja Anna-Maija, Ruopsa Jukka, Rostedt Janne, Saarela Liisa, Salonsaari Pentti, Simonen Lahja, Talus Helena, Tokola Eeva, Tornberg Markus, Torvinen Tiina, Törmikoski Tiia, Valtanen Pirkko, Vikiö Laura, Virta Anna-Liisa, Visuri Maria, Joki-Tokola Kirsti, Pietilä Kari.