Kirkkoneuvosto 18.6.2019

kesäkuu 20, 2019
Kooste päätöksistä:

Nuorisotyönohjaajan viran täyttäminen

Siikajoen alueen nuorisotyönohjaajan virka on ollut haettavana ja virka täytetään 1.9.2019 alkaen.
Kirkkoneuvosto kutsui haastatteluun Tatu Karvosen, Minna Koskelan ja Tiina Rankisen.
Haastattelut pidetään 1.7.2019.

Nuorisotyönohjaajien viransijaisuuksien täyttäminen

Seurakunnassa on ollut auki kaksi nuorisotyönohjaajan viransijaisuutta ajalle 1.8.2019-31.7.2020 ja 17.9.2019-16.3.2020. Molemmat sijaisuudet ovat Raahen alueelle.

Kirkkoneuvosto kutsui haastattelun Sanna Räisäsen, Lamin Virneksen ja Mervi Ylisen.
Haastettelut pidetään 1.7.2019.

Lausunto kappalaisen viran täyttämisestä tuomiokapitulille.

Oulun hiippakunnan tuomiokapituli on lähettänyt 3.1.2019 lausuntopyynnön kappalaisen virasta, joka vapautui Harri Joensuun tultua valituksi Raahen seurakunnan kirkkoherran virkaan.

Kirkkovaltuusto toteaa lausunnossaan, että seurakunnassa ei ole käynnissä järjestelyitä eikä ole muita syitä, joiden perusteella virkaa ei olisi syytä julistaa haettavaksi. Joten neuvosto toivoo viran julistamista auki.

Lisäksi seuraavat seikat on syytä huomioida:
– Virkaan valittavan sijoituspaikka on Raahen alue.
– Virassa painotetaan jumalanpalvelusosaamista.
– Kappalainen toimii tarvittaessa koko seurakunnan alueella.

Lastenohjaaja Saara Ahosolalle myönnettiin vuorotteluvapaata ajalle 19.8.2019-14.2.2020

Kirkkoneuvosto valitsi lapsi- ja perhetyön vastuuryhmään

Työalan edustajat: Merja Tuomaala, Pekka Tuomikoski, Eijä Pärkkä, Sirpa Määttä, Saara Ahosola. Kirkkoneuvoston edustaja: Saana Savela. Maallikkoedustajat: Annu Äijälä-Ketonen, Jenni Kanamäki, Susanne Savikko, Piia Paajanen ja Jenny Paakinaho.

KOKO PÖYTÄKIRJA
Kirkkoneuvosto 18.6.2019