Pattijoen Metsäkirkko

Tiekirkkona avoinna 20.6.-10.8.2014 klo 12-18
Mansikkakarintie, 92140 Pattijoki. 8-tieltä Pattijoelle, Shelliltä opasteet Mansikkakarintielle ja metsäkirkkoon.
Partiolaisten rakentama elävän tulen ja veden metsäkirkko.

wcinvavaivaisukkoinfohartaus

Tarkempi esittely

Elävän tulen, veden ja valon kirkoksi nimetty idyllinen Metsäkirkko valmistui v. 1995. Kirkon omistaa Partiolippukunta Tervastuli ja kirkon rakentamisen suorittivat pääosin yhdeksästä partiolaistytöstä koostuva vaeltajatyttöjen ryhmä. Pääosa kirkosta on peräisin Pattijoen pappilan vanhasta riihestä. Kirkko sijaitsee partiokämpän alueella. Kirkkoa vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin mm. vihkitoimituksiin. Kirkkoon mahtuu n. 50 henkilöä. Metsäkirkossa pidetään jumalanpalveluksia satunnaisesti.
Partiokämpän alueella on Metsäkirkon lisäksi kämppä, sauna ja erillinen telttasauna, kota, laavu ja paja.

Vuokrat:
40-100 euroa, riippuen vuodenajasta.
Varaukset, myös partiokämpän alueen muut tilat: partiolippukunta Tervastuli ry /
Jouni Varis p. +358 40 586 435
Metsäkirkko toimii kesäaikana tiekirkkona 24.6. – 7.8.2016 klo 12-18