Vapaaehtoistehtäviä tarjolla

RAAHE-PATTIJOKI-SALOINEN

Lähimmäispalvelutyö
Raahen alueella toimii n. 40 lähimmäispalvelijaa, jotka ovat käyneet lähimmäispalvelukoulutuksen. Lähimmäispalvelijat käyvät tervehtimässä pääasiassa vanhuksia heidän kodeissaan tai palveluasunnoissa. Kohtaamisten tarkoituksena on tuottaa iloa ja virkistystä toisen ihmisen elämään tai tuoda helpotusta arkeen. Toiminta on maksutonta ja luottamuksellista.
Lähimmäispalvelukoulutuksia järjestetään 1-2 kertaa vuodessa.
Tiedustelut diakonissa Niina Pöyhtäri p. 040 6710 622.

Vapaaehtoisia tarvitaan myös erilaisiin myyjäisiin, tempauksiin, yhteisvastuukeräykseen ja Tiistaiaterialle. Ota rohkeasti yhteyttä diakoniatyöntekijöihin, jos haluat palvelutehtäviä seurakunnassamme !

RUUKKI-PAAVOLA-REVONLAHTI-SIIKAJOKI

Mirjan ja Maunon tupa
Siikasavontie 2, Ruukki
Tupa avoinna ma – pe klo 10 – 14. Tupa on pieni kotoinen kahvila ja kohtaamispaikka. Olet aina tervetullut Tupaan!
Käsityöpiiri Ilona Tuvalla parittomalla viikolla maanantaisin klo 14.00.  Ilonapiirin vetäjänä toimii Sirkka Pietilä puh. 044 293 4390.

Torstairuokailu pienituloisille torstaisin Ruukin seurakuntatalossa klo 11-12.
Ruokailun hinta 2 € / henkilö. Tule nauttimaan lämmin ja maukas ateria yhdessä toisten kanssa.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä Ruukin, Siikajoen, Paavolan ja Revonlahden alueella, soittele Pirkko Alamännistölle puh. 040 6710 717.
Vihannissa tiedustelut diakonissa Anna-Liisa Kinnunen p. 040 6710 704.