Ilmoittautumisohjeet

ILMOITTAUTUMINEN RAAHEN SEURAKUNNAN RIPPIKOULUUN

Ensi vuoden aikana 15 vuotta täyttävät tai sitä vanhemmat nuoret voivat käydä rippikoulun vuonna 2019. Rippikoulun voi käydä, vaikka ei kuuluisi kirkkoon.

Ilmoittautuminen Raahen seurakunnan järjestään rippikouluun on päättynyt. Ryhmät ovat myös valmistuneet. Ne löytyvät tästä linkistä.

RIPPIKOULUN KÄYMINEN MUUALLA

Mikäli käyt rippikoulun muualla kuin Raahen seurakunnassa, käy täyttämässä ”Käyn rippikoulun muualla” -lomake osoitteesta http://www.raahenseurakunta.fi/toiminta/rippikoulu/ilmoittautuminen/ ma 28.9. klo 18 – to 8.11. klo 23.59 -välisenä aikana. Ilmoittaudu toki myös haluamallesi leirille sitä  järjestävälle taholle.

Lisätietoja Marko Visuri, p. 040-6710 637

RIPPIKOULU KEHITYSVAMMAISILLE NUORILLE

Mikäli osallistujia tulee riittävästi, muodostetaan rippikouluryhmä kehitysvammaisille nuorille. Tiedustelut diakonissa Niina Pöyhtäriltä p. 040 6710 622.

Sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi

ISOSELLE

Työntekijät kutsuvat isosen tehtävään nuoria, jotka ovat aktiivisesti osallistuneet seurakunnan elämään vähintään kahden vuoden ajan. Isosuus on vaativa luottamustehtävä. Isonen on sillanrakentaja rippikoululaisen ja työntekijöiden välillä, rippikoululaisen ja Jumalan välillä sekä rippikoululaisen ja seurakunnan välillä.