Rippikouluryhmä 7/2019

Hei, 7-riparilainen!

Seuraavaksi rippikoulussasi: perusjakso eli kesän leiri.

LEIRIKIRJE KESÄN LEIRILLE 22. – 28.7.2019 LUURINMUTKASSA:

Aloitus: Maanantaina 22.7. klo 9.45 Kokoontuminen linja-autoon Raahen kirkon edustalla. Suuntaamme bussikyydillä Utajärvelle Luurinmutkan leirikeskukseen.

Päätös: Bussikuljetus sunnuntaina 28.7. n. klo 12.15 Raahen kirkon edustalle.

Pakkaa mukaan:
– vaihtovaatetta riittävästi
– sopivaa vaatetta ulkoiluun
– peseytymisvälineet
– tyynynliina ja aluslakana

– pussilakana tai makuupussi

– muistiinpanovälineet

– pyyhe
– uimavälineet jos haluat käydä uimassa ja kelit sallivat
– tarvittavat henkilökohtaiset lääkkeet, myös särkylääkkeet
– kännykän laturi

– herätyskello, jos haluat (keräämme kännykät yöksi nukkumaan)
– karkkia, limsaa, sipsejä yms. oman harkinnan mukaan (leirillä ei ole kioskia)
– leirimaksu 65 €, kerätään leirin alussa, ota mukaan tasaraha! Tarvittaessa leirimaksun vapautuksista voit ottaa suoraan yhteyttä Raahen taloustoimistoon ma-pe klo 9-15 puh. 0406710601

– soitin, mikäli soitat helposti roudattavaa soitinta!

– hyvää leirimieltä!

Älä pakkaa mukaan:
– energiajuomia
– päihteitä

– kannettavia tietokoneita

– taulutietokoneita eli tablet –laitteita

– pelikoneita
– matkakaiuttimia

Luurinmutka on uudehko leirikeskus, jossa majoitutaan neljän hengen huoneissa. Jokaisessa majoitushuoneessa on oma suihkullinen kylpyhuone/WC.

Leirillä on voimassa ryhmätapaturmavakuutus, joka ei kata esim.laitteiden rikkoutumisia. Jätä siis arvotavarat suosiolla kotiin. Vierailuilta on perjantaina 26.7. klo 18 – 20. (osoite: Kurtinlammentie 9, 91660 Utajärvi. https://www.kempeleenseurakunta.fi/1054-leirikeskus-luurinmutka-utajarvi) Vieraille on kahvitarjoilu klo 18.30 alkaen. Vanhemmille on lyhyt infotilaisuus klo 19.00. Pyydä kaverisi käymään vierailupäivänä, muina ajankohtia pyydämme leirin ulkopuolisia ihmisiä poistumaan leirialueelta. Vanhemmat saavat toki huoltaa ja toimittaa rippikoululaiselle tarpeellista tavaraa jos tarvetta tulee.

Leirin aikana suoritetaan ulkoläksyt, joita on yhteensä kuusi kappaletta. Näitä onkin hyvä opetella jo ennen leirijakson alkua. Seuraavasta osoitteesta löydät suoritettavat ulkoläksyt: http://www.raahenseurakunta.fi/rippikoulun-ulkolaksyt/

Rippikouluryhmäkuva otetaan konfirmaatioharjoituksen yhteydessä, konfirmaatiopäivänä ei ole kuvausta. Jos haluat kuvan itsellesi, se maksaa n.10€. Kuvauksen hoitaa Studio Helios, hinta ja tarkempi info kuvauksesta ilmoitetaan leirillä.

Leirin jälkeen tapaamme vielä kaksi kertaa. Konfirmaatioharjoitus ja ryhmäkuvaus järjestetään torstaina 1.8.klo 16.00 Raahen kirkossa. Konfirmaatiomessu pidetään sunnuntaina 4.8.klo 10.00 Raahen kirkossa.

Jos sinulla on kysyttävää ripariin liittyen, ota yhteyttä!

Nuorisotyönohjaaja Olli Vaittinen, 040 6710 632, olli.vaittinen@evl.fi (HUOM! vuosilomalla 8.-17.7.)

Rippileirillä mukana myös pappi Pekka Tuomikoski, kesätyöntekijä Sanna Ikonen sekä tietysti isoset.

Jos sairastut tai et muusta syystä pääse leirille, ilmoita siitä mahdollisimman pian kirkkoherranvirastoon, Puh. 08 2132 610, Kirkkokatu 33, 92100 Raahe, avoinna ma-pe klo 9-15

Tässä rippikouluryhmä 7:n tärkeitä päivämääriä ja muuta infoa:

HUOM! Jos et ollut rippikoulukarusellissa 12.1. voit korvata poissaolosi osallistumalla rippikoulukaruselliin la 9.2. klo 13-16 Pattijoen seurakuntatalolla!

La 12.1. klo 13-16 Rippikoulukaruselli, Raahen seurakuntakoti. Tutustutaan seurakunnan eri työmuotoihin.

To 17.1. klo 18-19 Alkuinfo, Raahen seurakuntakodin iso sali. Rippikoululaiselle ja hänen huoltajilleen tarkoitettu tilaisuus, jossa rippikouluryhmän työntekijät esittäytyvät ja kertovat rippikoulusta. Aluksi kahvitarjoilu.

Su 20.1.klo 18.00 Iltamessu, Raahen kirkko. Osallistuminen yhdessä ehtoollisjumalanpalvelukseen, jonka musiikista vastaa messubändi ja Tuomaskuoro.

Su 10.2. klo 10.00 Messu, Raahen kirkko, Osallistuminen yhdessä ehtoollisjumalanpalvelukseen.

Ke 20.2. klo 18-20 Kellari-ilta, Saloisten seurakuntakodin kellarissa, käynti takapihan puoleisesta ovesta. Klo 18 ripariryhmän oma tapaaminen, klo 19 osallistuminen yhteiseen ohjelmaan, klo 20-21 iltapalaa & pelailua.

La 23.2. klo 18-20 Raahegospel, Raahesali. Osallistuminen gospelmusiikkitapahtumaan.

Ma 11.3. klo 18-20 Raamis, Pattijoen pappilan yläkerta. Klo 18 ripariryhmän oma tapaaminen, klo 19 osallistuminen yhteiseen ohjelmaan, klo 20-21 iltapalaa & pelailua.

Pe 15.3. klo 20.30-22-30 Avoimet ovet ja miniraamis, seurakunnan kesäkodilla Kylmälläniemellä. Klo 20.30 ripariryhmän oma tapaaminen, klo 21.-22.30 osallistuminen yhteiseen ohjelmaan.

Su 31.3. klo 10.00 Messu, Raahen kirkko, HUOM! ole paikalla jo klo 9.45!  Ehtoollisjumalanpalveluksen toteutukseen osallistuminen.

La 25.5. klo 10-14 Kaupunkipäivä, klo 10 aloitus Raahen seurakuntakodilla. Osallistumme Yhteisvastuukeräykseen lipaskerääjinä keskustan ruokakauppojen edustoilla, klo 12.00 lounas seurakuntakodilla, klo 13.00 ohjelmaa kirkossa.

Leirijakso 22.-28.7. Leirikeskus Luurinmutka, Utajärvi.

Korfirmaatioharjoitus ja ryhmäkuvaus, konfirmaatiomessua edeltävällä viikolla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana

Konfirmaatio 4.8. klo 10, Raahen kirkko.

Jos et pääse tapaamiseen, ota etukäteen yhteyttä Olliin ja sovi korvaavasta käynnistä!

Lisätiedot, nuorisotyönohjaaja Olli Vaittinen, 040 6710 632, olli.vaittinen@evl.fi