Pisara -suurleirin info

Tervehdys Pisara –leirille lähtijöille ja heidän kotiväelleen!

Hienoa, että olet lähdössä mukaan Pisara –leirille! Meitä on Raahesta lähdössä 11 leiriläistä 2 isosta ja 2 työntekijää. Matkustamme leirille yhdessä Oulun hiippakunnan muiden leiriläisten kanssa. Kaiken kaikkiaan leirille on tulossa 1650 osallistujaa, joista on 1200-lapsia. Leiri pidetään Partaharjun –leirikeskuksessa Pieksämäellä.

Leirille lähdetään Keskiviikkoaamuna 24.7. klo 8.15 Raahen kirkolta ja klo 8.45 Vihannin St1 -huoltoaseman pihasta

Saavumme takaisin leiriltä maanantaina 29.7. n. klo 16 Vihannin St1 -huoltoasemalle ja klo 16.30 Raahen kirkolle

Koska kyseessä on Suurleiri –leiri saa paljon näkyvyyttä myös mediassa. Tarvitsemme jokaiselta leiriläiseltä leirille osallistumisluvan lisäksi kuvaus- ja julkaisuluvan. Leirin yhteisissä kokoontumisissa on aina myös alue, jota ei kuvata, joten on mahdollista myös kieltää lapsen kuvaaminen. Lupa-asiakirja on tulostettavissa tästä linkistä: LUPA OSALLISTUA PiSARA LEIRILLE 2019

Leirillä on mahdollisuus yöpyä joko seurakunnan kahdessa suuressa puolijoukkueteltassa tai omissa teltoissa.

Varusteet

Ohessa yksityiskohtainen varusteluettelo leiriläisille. Yksittäisen varusteen puuttuminen ei ole este leirille osallistumiseen.

Yöpymisvarusteet:

– Teltta (jos haluat yöpyä omassa teltassa) + telttaan sadesuoja (jos epäilet telttakankaan vedenpitävyyttä) + pieni kevytpeite esim. 2x3m (on kätevä maavaatteena).
– Makuupussi vedenpitävästi pakattuna, makuualusta, istuinalusta

Vaatetus ja kengät:
– Tuulenpitävä takki
– 2 lämmintä pitkähihaista (esim. villapaita, college tai fleece)
– Lyhyt- ja pitkähihaisia T-paitoja koko leirin ajaksi
– 2 pitkät housut
– 2 sortsit
– Sukkia ja alushousuja kuudeksi päiväksi
– Pitkät kalsarit
– Yöasu
– Pipo ja käsineet, villasukat
– Kunnolliset sadevarusteet; sadetakki ja -housut (sateenvarjo/jätesäkki ei ole riittävä)
– Hattu/huivi aurinkoisia päiviä varten
– Pyyhe ja uimapuku
– Saappaat tai vaelluskengät
– Lenkkarit tai muut mukavat kengät
– Sandaalit, jos haluat

Muut varusteet:
– Pussi likavaatteita varten
– Ruokailuvälineet eli 2 muovilautasta, joista ainakin toinen on syvä, haarukka, veitsi, lusikka ja muki kankaisessa ruokailuvälinepussissa
– Peseytymisvälineet (hammasharja ja -tahna, saippua, shampoo ja muut henkilökohtaiset hygieniatuotteet)
– Aurinkovoide, hyttysmyrkky
– Omat lääkkeet, laastareita
– Taskulamppu
– Puhelin (suojapussi) sekä mahdollisesti varavirtalähde. Latausmahdollisuudet leirillä ovat rajalliset.
– Puukko (työntekijä voi säilyttää ja jakaa ne, kun on veistoa)
– Juomapullo (tilavuus vähintään 0,5 l)
– Kamera (jos haluat)
– Taskurahaa tai pankkikortti
– Pikkureppu tai kangaskassi
– Kummin osoite
– Kynä
– Rinkka tai helposti kannettava kassi tms. pakkaamiseen

Seurakunta on vakuuttanut leiriläiset tapaturmavakuutuksella, tapaturmavakuutus ei kuitenkaan kata rikkoutunutta tai kadonnutta omaisuutta. Joten muista, että olet itse vastuussa omista tavaroistasi, joten pidä niistä hyvää huolta!

Kaikenlaista mukavaa materiaalia leiriin liittyen löytyy osoitteesta: www.pisaraleiri.fi

Pyydetään hyviä leirisäitä ja iloista mieltä kaikille leiriläisille. Odotettavissa on varmasti leiri, josta jää mukavat muistot pitkäksi aikaa!

Leiriterveisin

Sakari Salo p. 040 6710635  tai sakari.salo@evl.fi (lomalla 2.-21.7.)
Samuel Koivunen
+isoset