Pisara -suurleirin info ja ilmoittautuminen

Raahen seurakunta järjestää 10-14 -vuotiaille matkat Pisara -suurleirille Partaharjulle (Pieksämäellä). Leirin ajankohta on 24.–29.7.2019 Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille.  Leirille odotetaan noin 2000 osanottajaa. Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa.

Lisätietoja leiristä löydät osoitteessa: www.pisaraleiri.fi

Olemme ilmoittautuneet seurakunnan porukalla mukaan Pisaralle! Mukaan on nyt ilmoitettu ne, jotka ilmoittautuivat maaliskuun loppuun mennessä. Jos leirikärpänen on päässyt puraisemaan myöhemmin, niin ei haittaa mukaan mahtuu vielä! Ilmoittaudu mukaan leiriläisten iloiseen joukkoon alla olevasta linkistä!

Siirry ilmoittautumaan

Ongelmia ilmoittautumisessa, kysyttävää leiristä yms. soita tai laita sähköpostia Sakari Salolle p. 040 671 0635 tai sakari.salo@evl.fi

Osallistumismaksu on 85€ ja seuraavalta saman perheen lapselta 75€. Ilmoittautuminen on sitova vasta, kun leirin osallistumismaksu on maksettu seurakunnan tilille. Osallistumisen voi perua 17.5. mennessä ilman kuluja. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista voi lääkärin todistuksella saada takaisin puolet maksetusta osallistumismaksusta.

Maksutiedot:
Tilinumero: FI75 5381 0310 0021 99
Maksun saaja: Raahen seurakunta
Viestiin: ”Pisara osallistumismaksu leiriläisen/leiriläisten nimi/nimet” (esim. ”Pisara osallistumismaksu Tauno Telttailija”)
Eräpäivä: 31.4.2019
Summa: 85€ (+muut saman perheen lapset 75€)